Svårt persontest (Vilket är ditt värsta personlighetsdrag?)

Vilket är ditt värsta personlighetsdrag?

Det Svåra Persontestet (Negativa Personalighetsdrag Test) är ett personlighetstest utvecklat av Arealme-teamet. Detta test ger ett nytt perspektiv på testdeltagarens personlighet i sex dimensioner, vilket i stort sett kan återspegla närvaron och svårighetsgraden av din negativa personlighet i sociala interaktioner.

Vi är alla lite svåra ibland, men självmedvetenhet är det första steget. Ta det här snabba frågesporten för att ta reda på hur dina personlighetsdrag kan få dig att avbryta.

Påminnelse: Denna frågesport är utformat för att vara ett roligt sätt att öka självmedvetenheten om potentiellt svåra personlighetsdrag. Det är inte avsett som ett diagnostiskt verktyg. Resultaten kommer att beskriva dina egenskaper när de tas till det yttersta och bör därför endast användas i den utsträckning du tycker att de är till hjälp.

Vad är testet "Negativa personlighetsdrag"?

Testet för negativa personlighetsdrag har 42 frågor, med ett radardiagram som resultat. Den fokuserar på deltagarens negativa personlighetsdrag. Dessutom introducerar vi också varje negativ egenskap, liksom sätt att förbättra den.

Kan jag använda det här testet för att bedöma andra?

Ja, du kan svara på varje fråga i enlighet med hur du tror att provtagaren skulle bete sig. Men om du är osäker på personens svar på en viss fråga kan du ibland behöva göra subjektiva spekulationer. Ju fler frågor du måste gissa, desto mindre exakta och tillförlitliga är resultaten. Dessutom kommer det så kallade "beteendet" från din kunskap om personen. I vilket fall är noggrannheten något komprometterad och inte lika exakt jämfört med att testa dig själv.

Förklaring av varje negativt personlighetsdrag

Likgiltighet

Du fokuserar på din värld och dina inre känslor. Du är en tänkare, en ensamvarg och tenderar att dölja dina sanna idéer. Du uttrycker inte dina känslor med beskrivande ord, så du lämnar ofta andra med intrycket att "Du har inget med det här att göra". Om du vill vara mer social kan du lika gärna försöka omfamna och acceptera människor; respektera och förstå mångfalden i samhället.Det skulle vara bra om du kan hitta likasinnade vänner eller pålitliga partners och uttrycka dina känslomässiga behov och sanna tankar modigt till dem. Och försök att bry dig mer om andra för att öppna upp ditt hjärta lite.

Misstänksam

Du är klarsynt och osäker. Ibland kan du bli pessimistisk, vilket skapar påhittade fiender för dig själv. Du har en stark känsla av självförsvar och kan inte lita på andra lätt. Om du vill leva ett mer avslappnat och naturligt liv, varför inte prova att börja med "tänk inte för mycket"? När du är under press tenderar du att tvivla på allt omkring dig. I fall som dessa är det bättre att flytta din uppmärksamhet och slappna av dina spända nerver. Kom ihåg att inte tänka för mycket eller för djupt på allt.

Manipulativ

Du har en distinkt känsla för kärlek och hat, precis som en hjälte. Du är beslutsam och påstridig, vilket gör att du strävar efter det bästa i allt, men också kan sätta press på andra. Men en kraftfull person är aldrig rädd för att visa svaghet. Vill du bli mer tillgänglig? Det är en bra idé att börja lyssna på andras åsikter och lära sig att respektera och tänka på andra sätt. Under tiden kan du också ägna mer uppmärksamhet åt dina ord och beskriva dina tankar graciöst. Att erkänna dina svagheter är faktiskt ett sätt att befria dig från beredskapsläget.

Paranoid

Du är en beslutsam person med stark tro på din egen kunskap och tro. Du är alltid så krävande på dig själv att du aldrig skulle ta genvägar för att uppnå några mål i ditt liv. Men enstaka anfall av envishet kommer att grumla din vision och bygga upp ditt ego. Det är förmodligen dags för dig att börja lita på människorna omkring dig och uppskatta deras existens. Lyssna mer, förstå mer och svara på dem därefter istället för att vara som samma gamla "tuffa citron" som du alltid har varit, så att du kan känna glädjen som stabila sociala relationer ger dig. Du kommer att upptäcka att lyssna på olika åsikter i stor utsträckning verkligen hjälper mycket, särskilt när det gäller de stora besluten i livet.

Dramatisk

Du hittar ofta förtroende genom andras blickar. Därför, även om du ofta kan se strålande och glamorös ut, kan dina dramatiska tankar och handlingar - och till och med en allvarligt känslomässig, impulsiv personlighet - med tiden få människor omkring dig att avvisa och alienera dig. För att bli av med den "överdrivna" etiketten kan du börja med att lyssna mer på den verkliga rösten runt dig. Försök inte att få andras uppmärksamhet och komplimanger, och var inte alltför bekymrad över vad andra tycker. Att titta direkt på ditt sanna, ofullkomliga jag kan dessutom hjälpa dig att bli bättre.

Beräknande

Du är pragmatisk och van att tänka rationellt i allt. Du tänker till och med på att få ut det mesta av allt du säger och gör. Men detta kan också göra dig trött och få dig stämplad som "småaktig" och "självisk" av andra. Som ordspråket säger, "varje man för sig själv, och djävulen tar det bakre". Men ibland kan för mycket uppmärksamhet åt dina intressen leda till trångsynthet. Vad sägs om att börja förändra dig själv genom att "förlora"? Detta är egentligen inte att drabbas av ekonomiska eller andliga förluster, utan att ta ögonen från dig själv, öppna dina horisonter och hitta mer skönhet och glädje i ditt liv.

Personlighet och självkännedo
Din totala poäng i testet för negativa personlighetsdrag är %TOTAL%/600, detaljer visas nedan:

För att se hur det gick för andra personer som tog detta test, vänligen följ arealme Svenska.

Igen