Det positiva personlighetstestet

Det sociala positiva personlighetstestet är ett psykologiskt test som utvecklats av Arealme-teamet. Detta test samlar in och analyserar attraktiva egenskaper i arbete, studier och socialt liv och beskriver resultaten genom sex relativt oberoende personlighetsdimensioner för att förstå dina speciella karaktärsstyrkor.

Vill du veta vilka attraktiva karaktärsdrag du har och vilka fördelar dina positiva egenskaper kan ge dig? Integritet, mod, ansvar, självdisciplin... Svara bara enligt dina sanna tankar och din faktiska situation i verkliga livet, så kommer det sociala positiva personlighetstestet att ge dig svaret! Vad väntar du på, kom och prova!

Vad är det positiva personlighetstestet?

Det positiva personlighetstestet har 42 frågor för dig att hjälpa oss att upptäcka dina positiva personlighetsdrag. Vi har en lista över egenskaper nedan som du kan läsa. Utifrån dina svar kommer vi tillsammans med vårt unika radardiagram att kunna pussla ihop din positiva personlighet.

Kan jag använda det positiva personlighetstestet för att utvärdera andra?

Naturligtvis kan du svara på varje fråga på det sätt du tror att testtagaren skulle bete sig. Om ditt svar på en specifik fråga är osäkert kan du behöva göra en subjektiv gissning. Ju fler gånger du befinner dig att behöva gissa, desto lägre är noggrannheten och trovärdigheten. Dessutom kommer det så kallade beteendet du testar bara från vad du vet om den här personen, så det kan bara vara korrekt till en viss grad.

Det kan vara ett intressant sätt för dig att se din uppfattning om andra. De kanske till och med vill göra en åt dig. Du kan dela dina resultat med varandra och se hur bra var och en av er gjorde det. Naturligtvis, om du inte tar testet själv, kommer alla svar som gissas av någon annan inte alltid att vara korrekta. Men det är en rolig övning att göra med vänner eller familj. Se hur väl de känner dig och hur väl du känner dem, vilket gör det här testet till en rolig delningsupplevelse!

Detailed Explanation of Each Positive Personality Trait

Integritet

“En dygdig man måste vara modig, och en redbar man är aldrig blyg." Redbarhet och dygd går hand i hand. Om du visar integritet är du en ärlig öppen bok och en pålitlig vänlig själ. Du är taktfull med din ärlighet och de som älskar dig, älskar dig för det. Du får respekt med din milda uppriktighet. Du är ärlig och har inget att dölja, värdig, självsäker och beslutsam. Håll dig till en hög nivå av ansvarsskyldighet genom din öppenhet. Du ger dig själv sinnesfrid och fred till andra, du håller löften och hjälper andra. Ditt hjärta är fullt av ljus och styrka, och genom din integritet lyser du.

Optimism

Du vaknar varje dag med ohämmat hopp om framtiden. Du är säker på vad universum kommer att tjäna dig och du behåller tron. Du har ett väldigt fördomsfritt sätt att se på saker och det tjänar dig väl, du kan misslyckas och se att det är en lärdom. Du saker bättre för dig själv genom att driva din drivkraft med din optimism. Du vet att det kommer att bli okej och du går villigt framåt, kapitulerar för att lita på och tro på dig själv. Du avundas av dem som inte kan se glaset halvfullt som du gör och du lyckas med lätthet.

Kärlek

Kärlek och medkänsla tar tag i ditt hjärta och sinne. Du leder med dem båda, öppet. Du kan välja kärlek framför hat, lycka framför sorg, positiv framför negativ. Du drivs av detta och ser det goda i allt. Du älskar hårt och du älskar genuint. Du har en djup tillgivenhet för lycka och medkänsla och vet att det besegrar sorg och hjärtlöshet. Du kan aldrig vara hjärtlös. Du älskar människor för vem de är och detta återlämnas till dig. Du avger äkta kärlek och lockar tillbaka detta för dig själv i överflöd.

Ansvar

Du tar hand om, tar betalt och äger dina handlingar och dessa handlingar talar högre än ord. Du ägnar dig åt dina uppgifter eftersom de är dina, du är försiktig och kritisk. Du är din egen mästare men du är ansvarig för denna kunskap och dina förmågor. Du litar på din magkänsla och du tar ansvar, orädd, där andra kan huka sig eller hålla med oavsett vad de tycker. Det gör du inte. Du vet att det är värt risken, du har tagit risker tidigare, och oavsett om det har lönat sig eller inte har du ägt ditt ansvar och du överlevde.

Mod

Du är en modig själ, mod lever och andas inom dig. Du har modet inom dig och dina motgångar tar fram elden. Ditt hårda skydd utan rädsla är en beundransvärd kvalitet, en som inte alla har turen att ha. Du använder mod som bränsle för att driva dig mot dina mål och drömmar och du lyckas eftersom du tar dig an dina utmaningar orädd. Du är en modig, modig och orädd själ och världen är nära till hands.

Självdisciplin

Du fortsätter att trycka och trycka, du är nästan där, du är så nära ditt mål och du kan nästan se det. Du funderar på att ge upp men du är beslutsam, självdisciplinerad och redo. Du fortsätter tills du når ditt mål. Motgångar och frestelser följer med dig på vägen men du vet vad du ska göra, du har arbetat för detta och ingenting kommer att stoppa dig. Du vet att du är kapabel att forma ditt öde, du tror verkligen på dig själv, och din beslutsamhet och proaktivitet innebär att dina mål är väl inom räckhåll.

Personlighet och självkännedoKarriärPersonlighet
Din totala poäng på Det Positiva Personalighetstestet är %TOTAL%. Poängen för varje kategori är följande:

För att se hur det gick för andra personer som tog detta test, vänligen följ arealme Svenska.

Igen