1/?

Milloin kuolen?

Elämässämme on aina parantamisen varaa. Ymmärrämme, että joihinkin kysymyksiin voi olla vaikeaa vastata, mutta jos todella haluat tietää totuuden, on tarpeen vastata totuudenmukaisesti.

Naisten keskimääräinen elinajanodote on 79 vuotta ja miesten vastaava 71 vuotta. Vastaa tämän tietokilpailun kysymyksiin laskeaksesi kuolinpäiväsi. Laskemme odotettavissa olevan elinaikasi, kun kaikkiin kysymyksiin on vastattu.

arealme.com
Elät:

Jaa Facebookissa
Vielä kerran
Henkisen iän testi2014 ÄlykkyystestiMikä ammatti sopii sinulle? (ammatinvalintatesti)Oletko värien mestari?Nimien yhteensovitustesti2015 ÄlykkyystestiAmmatillinen persoonallisuustestiAivolohkotestiÄO-kolmiotesti (versio 2016)Mikä vuosi on henkinen syntymävuotesi?Suomen kielen sanavarastotestiTunneälytestiTerveystestiEnglannin kielen taitotasoTestaa älykkyysosamääräsi tällä ÄO-testillä!Testaa nopeutesi napsautus testillämme!Mikä on sinun APM? (actions per minute nopeustesti)Peruskoulun yleistietotesti (98% aikuisista REPUTTI tämän testin.)Testaa lähimuistisi!Kuinka hyvä muistisi on?