Palkkion lykkäämisen testi

Viivästyneen palkkion käsite on prosessi, jossa joku yrittää vastustaa kiusausta tehdä jotakin tässä hetkessä koska myöhemmin olisi tiedossa isompi palkkio. Kaikilla on oma lähestymisensä tähän: jotkut ottavat pienen kakkupalan tänään, eivätkä odota kolmea kokonaista kakkua viikon päästä. Kun tiedät miten lykätä omia mielihalujasi isomman palkkion takia on psykologien mielestä iso vahvuus henkilössä!

On tärkeää ymmärtää, ettei viivästyneen palkkion ymmärtäminen ole pelkästään sen oppimista, miten pääset tämänhetkisestä mieliteosta, vaan se on enemmän tämän hetken haasteiden voittamista saavuttaaksesi pidemmän tähtäimen tavoitteita. Oletko miettinyt oletko hyvä vastustamaan kiusausta? Tee meidän viivästyneen palkkion testi ja selvitä!

Persoonallisuus ja minäkuvaKykytestitViivästynyt tyydytysPersoonallisuusPsykologinen testi
Elämänasenteeni on:
Arvioidaan...

Uudestaan
Minun elämänasenteeni: Mikään ei saa minun määrätietoisuuttani horjumaan, eli kaikki on minun kontrollissani! Minä olen universumini mestari!
Minun elämänasenteeni: Jos pätän tehdä jotakin, seuraan suunnitelmaani ja teen sen! En koskaan luovuta suunnitelmieni suhteen!
Minun elämänasenteeni: Minun tavoitteeni on määrittää päämäärä ja saavuttaa se niin tarkkaan ja niin nopeasti kuin mahdollista! Harvoin luovutan!
Minun elämänasenteeni: Pidän siitä, että asetan itselleni tavoitteita ja olen päämäärätietoinen, mutta joskus se ei onnistu kuitenkaan.
Minun elämänasenteeni: Älä suunnittele kaikkea, elämä on liian monimutkainen voidaksesi ennustaa kaiken! Nauti hetkestä!
Minun elämänasenteeni: Elä hetkessä, älä mieti liikaa äläkä ota elämääsi liian vakavasti!
Metallinen mieli
Kova mieli
Päämääräorientoitunut mieli
Itsekurin omaava opiskelija
Hetkessä eläjä
Carpe diem- Elä tässä päivässä