1/?

Inktvlektest

De Inkblot Test bestaat uit 10 kaarten met inktvlekken. Elke kaart is gecombineerd met verschillende kleuren en tinten inkt. In de test wordt de deelnemer gevraagd om te antwoorden wat ze zich voorstellen of associëren met elk van de kaarten. Aan het einde van de test zullen psychologen de reacties en antwoorden classificeren en registreren om ze te analyseren en zo de verschillende psychologische kenmerken van de persoonlijkheid van de deelnemer te diagnosticeren.

Het team van Arealme heeft tien originele kaarten met inktvlekken ontworpen. Op basis van uw antwoorden analyseren we de vier dimensies van uw persoonlijkheid. Door deze test zul je in staat zijn om je huidige manier van denken en denken beter te begrijpen en de beroemdheid te vinden die het meest op jezelf lijkt. Laten we het proberen!

Instructies voor de Inkblot-test

Als je de test nog niet hebt afgerond, lees dan de volgende instructies na het maken van de test:

Waar uw resultaat zich bevindt, verklaart uw huidige denkwijze. De details staan hieronder:

Rechtsbovenhoek: je bent intelligent en optimistisch, je kunt je aanpassen met sterke gevoelens. Je hebt solide levensdoelen en principes die integriteit in je ziel vereisen. Je staat open voor het leren van nieuwe vaardigheden en bent behoorlijk innovatief. Je huidige gemoedstoestand is relatief ontspannen en gekoeld. Je hebt oprechte verwachtingen voor je toekomstige leven en kunt tegenslagen dapper doorstaan - wat er ook gebeurt.
Linkerbovenhoek: Je bent vriendelijk en optimistisch van aard, charmant en overtuigend, met een echte levensvreugde. Je bent zeer oplettend, niet alleen wanneer je zich details over anderen herinnert, maar ook met betrekking tot het volledige respect voor hun gevoelens. Je huidige gemoedstoestand is gezond en positief. De constante "poging en oefening"-benadering geeft je meer controle over je leven.
Linkerbenedenhoek: je bent realistisch en houdt van onderzoek. Je bent loyaal en hecht veel waarde aan toewijding. Je hebt de neiging om je taken en verplichtingen meedogenloos na te komen. Je bent momenteel onder een hoge mate van mentale stress. Als je met frustratie of angst wordt geconfronteerd, ben je eraan gewend het alleen te verdragen en te slikken. Dit komt ook voort uit het veerkrachtige karakter dat je al vanaf je kindertijd hebt. Je bent altijd niet bereid anderen in hart en nieren lastig te vallen.
Rechtsonder: Je hecht veel waarde aan mogelijkheden en originaliteit. Je kijkt altijd naar de toekomst en streeft naar langetermijnplannen. Je hebt een talent om nieuwe manieren te ontdekken om dingen te doen, nieuwe wegen te banen voor je gedachten en acties. Voorlopig sta je echter onder veel mentale stress: je hebt de neiging om diep betrokken te raken bij de slechtst mogelijke kant van de dingen. Bovendien heb je momenteel niet het doorzettingsvermogen om je op één ding tegelijk te concentreren.
Midden-links: Je focust op feiten, relaties en conclusies. Je gelooft in wat evidence-based en tastbaar is. Je bent verantwoordelijk en nuchter. Je bent betrouwbaar in zowel werk als gezin.
Midden-Rechts: Je bent zorgzaam en attent in je leven. Je hebt een zachtaardig en gevoelig karakter. Je bent altijd bereid om anderen te helpen bij het oplossen van problemen. Je kunt de verborgen betekenis van de woorden van anderen begrijpen en je zult niet snel misleid worden. Ondertussen heb je het diepgaande idee dat moeilijk te begrijpen is door anderen. Je ziet er mysterieus uit in de ogen van de mensen om je heen.
Midden-Bovenkant: Op dit moment ben je vastberaden, positief en zelfverzekerd. Je durft zowel jezelf als het onbekende onder ogen te zien. Je kunt teleurstellingen en pijnen doorstaan en de inzinkingen omzetten in de kracht om vooruit te gaan om door de golven te zeilen.
Midden-Onderkant: Je bevindt je momenteel in een ongezonde gemoedstoestand, waarbij externe druk en twijfel aan jezelf ervoor hebben gezorgd dat je een vertrouwenscrisis in anderen en jezelf hebt gekregen . Je bent in een situatie van opoffering beland. Hierdoor lijk je ook wat teruggetrokken en niet op je plaats in een menigte.
Centrum: Je bevindt je in een staat van evenwicht en stabiliteit. Dit is het nulpunt van de coördinaten en het "ontmoetingspunt" van vele emoties. Op dit moment kun je realiteit en idealen, gevoel en intuïtie in balans brengen. Maar tegelijkertijd moet je ook meer aandacht besteden aan je negatieve emoties.
Persoonlijkheid en zelf
Uw resultaat in Inkblot Test is:

Om te zien hoe andere mensen scoorden op deze test, volg onze facebook pagina

Nog een keer