Uitstellen van Beloning Test

Het uitstellen van beloning is een proces waarin iemand de verleidingen van het nu weerstaat om zo in de toekomst een grotere beloning te kunnen krijgen. Iedereen heeft hier zo hun eigen methodes voor: sommige mensen eten liever vandaag een stukje taart dan twee hele taarten volgende week. Weten hoe je direct genot uit kan stellen om in de toekomst een belangrijker doel te kunnen bereiken is een bijzonder talent - psychologen beschouwen het als een belangrijke karaktereigenschap!

Het is belangrijk te vermelden dat het uitstellen van beloning niet simpelweg het onderdrukken van verlangens is, maar juist het vermogen om plotselinge hindernissen te overwinnen en langetermijndoelen te bereiken. Vraag jij je wel eens af hoe goed je verleidingen kan weerstaan? Doe dan nu onze test en kom erachter!

Persoonlijkheid en ZelfinzichtVaardigheidstestsUitgestelde beloningPersoonlijkheidPsychologische test
Mijn levensinstelling is:
Berekenen...

Nog een keer
Mijn levensinstelling: Niets staat mijn vastberadenheid in de weg; ik heb alles onder controle! Ik ben de heerser van mijn eigen universum!
Mijn levensinstelling: Wanneer ik beslis iets te doen, doe ik dat ik ook, en ik verlies mijn doelen nooit uit het oog.
Mijn levensinstelling: Mijn strategie is om een duidelijke doelstelling te maken en deze so snel mogelijk te verwezenlijken. Ik geef nauwelijks op!
Mijn levensinstelling: Ik bepaal graag doelen voor mijzelf en ben meestal vastberaden, maar af en toe weet ik mijn doelen niet te bereiken.
Mijn levensinstelling: Ik probeer niet te veel te plannen. Het leven is veel te ingewikkeld om alles te kunnen voorspellen! Geniet gewoon van het moment!
Mijn levensinstelling: Gewoon in het nu leven, niet te veel piekeren en neem het leven niet te serieus!
Stalen geest
Vastberaden geest
Doelgerichte geest
Gedisciplineerde student
In het nu leven
Carpe diem