Enneagram Personligheds test

Enneagram er et personligheds psykologi system som beskriver den menneskelige personlighed som et antal af indbyrdes forbundne personligheds typer. Det er for nyligt blevet populært indenfor den spirituelle verden. Det er brugt blandt Fortune 500 firmaer.

Denne test vil lære dig selv at kende gennem personlig udvikling, karriere udvikling, ægteskab og sociale relationer. Du kan styrke dig selv ved at vokse/gro dine dominerende træk og udforske nogle nye potentialer.

Hvad betyder desintegrationsretning / integrationsretning i en enneagram test?

Desintegrationsretning: Beskriver hvilken type du er tilbøjelig til at handle som/blive som, når du er under pres eller er bekymret.

Integrationsretning: Beskriver hvilken type du er tilbøjelig til at handle som/blive som, når du vokser og er sund.

Er denne Enneagram test gratis?

Denne test er 100 % gratis. Du behøver ikke at signe up, tilføje en konto eller tilføje din email.

Top 3 Typer inddelt efter land

LandTop 1Top 2Top 3
USA958
England951
Australien956
Canada954
Indonesien194
Brasilien598
Thailand984
Spanien159
Syd Korea195
Frankrig951

Top 3 Typer inddelt efter køn

KønTop 1Top 2Top 3
Mand958
Kvinde954
Transkønnet(K>M) *952
Transkønnet(M>K) *954

* mindre end 100 testpersoner.

Data indsamlet anonymt fra Google Analytics.

Senest opdateret Jan 30, 2022

Personlighed og SelvEnneagramMenneskelige metrikkerPersonlighedPsykologisk test
123456789

Type1 - Perfektionisten

Personlighed “Perfektionismens forsvarer”

Styrker: Du står altid fast på dine principper og stræber efter perfektion. Disse egenskaber hjælper dig med at skille dig ud i en mængde. Du ved, hvordan du reflekterer over dig selv og holder dig selv motiveret. Du er derfor altid gruppeleder.

Svagheder: Du har undertrykt dine instinkter og dine følelsesmæssige behov for meget. Dit hjerte kæmper konstant mod alt det, du finder irrationelt. At være i en anspændt og irritabel tilstand som denne vil bringe dig længere og længere væk fra din standard for perfektion.

Mulig oprindelse “De vil have mig til at være perfekt”

Dine forældre har måske været meget strenge. For at få deres godkendelse/accept eller for at undgå deres straf, var du hård ved dig selv. Du ville bebrejde dig selv og blive vred, når du skuffede dem ved ikke at leve op til deres forventninger.

Romantiske forhold

Tilgang - “Kærlighed er en test”

Hvad angår romantiske forhold, så holder du de højeste standarder, værdsætter selvdisciplin og ønsker at forme dig selv og din partner til din idé om et perfekt par.

Hvis du er single og nægter at være i et forhold, kan det skyldes, at det er svært at overbevise dig selv om, at folk ville være villige til at acceptere dine mangler. Det kan også skyldes, at du ikke vil acceptere andres mangler.

Hvis du er i et forhold, kan du stadig være meget rationel, objektiv og være nødt til at opdele alt ansvar meget klart, hvilket kan skabe en barriere mellem dig og din partner. Desuden kan konstant kritik og påpegning af din partners fejl skabe spændinger i forholdet. Hvis du konstant prøver for hårdt på at undgå at lave fejl, kan det få dig til at overse din partners følelser. Dette kan resultere i, at din partner "mister interessen" for dig.

Anbefaling

Du har brug for en, der er hensynsfuld og opmuntrende, som anerkender dine bidrag og værdsætter din personlighed. Dette vil hjælpe dig til at få mere selvtillid og tålmodighed i forholdet. Men før du accepterer nogen, skal du først lære at acceptere dig selv. Det anbefales, at du stopper alle meningsløse klager og prøver at finde noget, du kan nyde med din partner.

Arbejdsplads

Tilgang - “Følger altid reglerne”

Du har dine egne arbejdsretningslinjer for at sikre din succes med at løse dine opgaver med høj effektivitet. Når du arbejder i et team, vil du kræve at andre har de samme standarder, som du har sat for dig selv. Dette får andre til at se dig som svær at kommunikere og samarbejde med. Desuden vil for meget fokus på detaljer forhindre dig i at udføre dine opgaver. At være for bange for at begå fejl vil også forhindre dig i at træffe beslutninger og give dig store muligheder.

Anbefaling

Når du planlægger din arbejdsplan, så lav lidt plads til refleksion. Prøv at lytte til dine kollegaers og din chefs meninger. Selvom du er uenig, så skynd dig ikke at argumentere tilbage. Fokuser ikke kun på detaljerne, men prøv også at se det fulde billede. For at arbejde bedre i et team, påtving ikke andre dine egne standarder.

Tilsvarende MBTI Typer

Tag MBTI testen nu

INTJ, ISTJ, ENTJ, ISFJ, ISTP

Du er en person, der er meget opmærksom på detaljer og lægger vægt på objektive fakta. Derfor kan du spille en nøglerolle i finans- og teknologibranchen. Nogle eksempler er: finansanalytiker, softwareingeniør og stillinger relateret til produktudvikling. Desuden er du meget ansvarlig, stabil og pålidelig, og du kan også klare dig godt inden for økonomi, regnskab, medicin og uddannelse.

Sociale relationer

Tilgang - “Hardcore kritiker”

Du kan ikke lide skødesløse mennesker, der taler og handler uden logik. Dem, der ikke kender dig godt, ville tro, at du er for stiv og utilnærmelig. På den anden side ville venner, der virkelig kender dig, vide, at du er ægte og pålidelig. I dine sociale interaktioner klager du ofte og forsøger endda at ændre andres mening. Det er en måde, du bruger til at balancere den kritik, du har, med dig selv. Dette får dog andre til at føle sig bundet, når de er omkring dig.

Anbefaling

Du skal forstå, at verden ikke er "sort og hvid". Det vigtigste i et forhold er ikke rigtigt og forkert, men at stole på hinanden. Vi anbefaler, at du forsøger at se tingene fra andres perspektiv og tænke mere over andres følelser. Prøv for eksempel ikke at genere nogen offentligt, minde dem om noget eller give dem råd privat; på den måde vil de tage dine meninger op til overvejelse.

Quote af en berømt type 1 person

Lykke er, når det, du tænker, siger, og gør, er i harmoni. - Mahatma Gandhi

Type 1's syn på de andre personligheder

 • Type 2: De kan genkende mine behov med det samme, men jeg bryder mig ikke om, at de forsøger at behage alle.
 • Type 3: De er ambitiøse ligesom jeg, men de bliver nemt revet med af ting.
 • Type 4: Jeg beundrer deres kunstneriske talenter; dog er de meget humørfyldte og egoistiske.
 • Type 5: De har stor evne til at tænke og er meget vidende; dog er de ikke særlig gode til udførelser og samarbejder.
 • Type 6: De har en stærk følelse af teamwork, men de har lavt selvværd og er bange for kritik.
 • Type 7: De er meget fleksible, ved, hvordan de skal omgå tingene, men mangler tålmodighed og ville give op halvvejs.
 • Type 8: Jeg er inspireret af dem, men de er hensynsløse og lytter aldrig til andres råd.
 • Type 9: De er bredsindede, men undgår gerne vanskeligheder; de mangler modet til at se deres problemer i øjnene.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du bliver ekstremt indbildsk og irrationelt forsøger at være perfekt.
 • Gennemsnitlig tilstand: du omskoler dig konstant og bliver deprimeret, fordi tingene ikke er perfekte.
 • Ideel tilstand: du opretholder dine principper, du er ansvarlig, og du anvender gode strategier i dit arbejde.

Desintegrationsretning - Type 4

“Domineret af dine følelser”

Når du forsøger at løbe væk fra alt livets pres, giver du op på dine principper, hvilket får dig til at se ned på dig selv. Du bliver negativ og pessimistisk. Din personlighedsforsvarslinje er ødelagt.

Integrationsretning - Type 7

“Accepter det uperfekte”

Når du først har lært at slappe af i dit sind, kan du følge dine principper med mere fleksibilitet. Du kan også være villig til at udtrykke dine følelsesmæssige behov og være i stand til at nyde det sjove i livet.

Type 2 - Hjælperen

Personlighed “Giveren af kærlighed”

Styrker: Du er lidenskabelig, fuld af kærlighed, følsom over for folks humør og behov, husker alles favoritter og vaner og er altid klar til at hjælpe andre. Du er derfor en meget populær person.

Svagheder: Du sætter altid andres behov først, men du frygter at blive glemt eller afvist. Når du ikke modtager et svar eller en godkendelse fra andre efter at have givet, bliver du meget frustreret, deprimeret og kan ikke se værdien af ​​din egen eksistens.

Mulig oprindelse “Forældre har brug for mit samarbejde”

Du var god til at observere folks humør fra den tidlige barndom. Du ville handle i overensstemmelse med dine familiemedlemmers følelsesmæssige behov, om du skulle være sød, være lydig eller være den lille hjælper osv. Det kan være, at du har følt, at dine forældre havde brug for hjælp rundt i huset, så du begyndte at tage mere ansvar. Det kunne også være, at dine forældre ikke viste meget interesse for dig, så du ville forsøge at få deres opmærksomhed og kærlighed.

Romantiske forhold

Tilgang - “Forsøg at fortjene kærlighed”

Du vil ofre alt for mennesker, der er vigtige for dig. Du tror, ​​at du først skal give for at fortjene andres kærlighed. Du ønsker altid at være i positionen "at være nødvendig."

Hvis du er single, så frygter du, at din indsats ikke kan betale sig, derfor tøver du med at komme videre i et forhold. I en periode, hvor forholdet er tvetydigt, kan den anden person se din overgivelse som følelsesmæssig afpresning og forlade dig.

Hvis du er i et forhold, kan du ændre din adfærd for at behage den anden, da du er bange for at blive dumpet. Hvis den anden person er langsom til at forstå signalerne, er det smerte og tortur for dig, og du kan føle dig brugt. Desuden fylder du for meget af din partners liv. Dette kan resultere i, at din partner føler sig fanget omkring dig.

Anbefaling

En partner, der kan forstå og værdsætte det, du har gjort, vil få dig til at føle dig tryg. Med denne form for opmuntring vil du langsomt lære at udtrykke dine egne behov. Hvis din partner ikke giver dig et stærkt svar eller ikke viser det ofte, er der ingen grund til at klage eller blive modløs. Mens du viser kærlighed til andre, skal du også elske dig selv; mens du giver, lær også at modtage.

Arbejdsplads

Tilgang - “Du vinder folks hjerter ved at være dig selv”

I stedet for at vise dig frem i et team, har du en tendens til at hjælpe andre med at lykkes, hvilket giver dig en større følelse af præstation. Hvis du bliver leder, skaber du et varmt arbejdsmiljø for dine underordnede. En ting at være opmærksom på er, at du måske støder andre ved at være for nysgerrig på deres privatliv.

Anbefaling

Lad ikke følelser eller relationer drive dig på din arbejdsplads,. Hvis det bliver for personligt, vil det distrahere dig fra at fokusere på at udføre dit arbejde. Vær opmærksom på emner, du ikke skal tale om; som en snakkesalig person kan du utilsigtet dele for meget information om folks privatliv og komme i problemer. Lær dig selv rigtigt at kende, over- eller undervurder ikke din betydning.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

ESFJ, ENFJ, ESFP, ENFP

Du ville være god til job, der har at gøre med mennesker. For eksempel er HR, salg og konsulentydelser nogle af de jobs, du kan brillere i. Du er hurtig på benene, kan lide at komme med nye ideer og kan lide at udforske nye ting. Derfor vil du også have succes med at arbejde på internettet eller kunstrelaterede områder. For eksempel: interaktiv designer, skuespiller og kunstner.

Sociale relationer

Tilgang - “At please alle”

Du kender alles "synes godt om" og hvad de "ikke kan lide". Du kan ofte lægge mærke til og opfylde folks anmodninger, før de beder om dem. Dette gør dig populær blandt dine sociale cirkler, men slider dig også ud. Du har glemt dit sande jeg og kan give andre et billede af at være en hykler.

Anbefaling

Hvis du er bekymret for at blive erstattet af andre, skal du finde dit sande jeg. I stedet for at agere og skifte mellem karakterer, er det mere ægte og pålideligt at "agere" som dig selv. Det ville hjælpe, hvis du opbygger dit selvværd. Desuden behøver du ikke opfylde alles ønsker for at opbygge gode relationer.

Citat fra en berømt Type 2 person

Gør kun hvad dit hjerte fortæller dig . - Prinsesse Diana

Type 2's syn på de andre personligheder

 • Type 1: De følger regler, er ærlige og troværdige. Men de behandler andre for hårdt uden sympati.
 • Type 3: De er fremragende og hårdtarbejdende, men er dårlige til at indrømme fejl og modtage kritik.
 • Type 4: De er meget opmærksomme og forstår andre menneskers smerte. De er dog arrogante og asociale.
 • Type 5: De er faste i holdningen og er vidende, men er kolde og svære at omgås.
 • Type 6: De er meget gode lyttere, men er meget skeptiske og spørger mig hele tiden.
 • Type 7: De er seriøse og positive, men deres tanker er ikke konsekvente. Det er svært for mig at følge deres tempo.
 • Type 8: De har en stærk retfærdighedssans og beskytter de underprivilegerede, men de er for besatte af at tage kontrol.
 • Type 9: De er blide og villige til at ofre sig, men de er ubeslutsomme. Derfor undlader de ofte at træffe vigtige beslutninger.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du ville dække over din mørke side med overfladisk venlighed.
 • Gennemsnitlig tilstand: du ville være overbesiddende og prøve at behage andre mennesker i håb om at modtage mere kærlighed og opmærksomhed.
 • Ideel tilstand: du er kærlig, hjælpsom, positiv og entusiastisk.

Desintegrationsretning - Type 8

"Ukontrollerbart ønske om at kontrollere"

Når du altid vil have brug for andre, ønsker du faktisk at kontrollere dem. Du ville blive stødt af dem, der afviser din "venlighed". Du kan endda angribe dem.

Integrationsretning - Type 4

"At se det pessimistiske jeg i øjnene"

Når du lærer at reflektere over dig selv og acceptere dine egne negative følelser, vil du være i stand til at udtrykke kærlighed på en positiv måde. Prøv også ikke at behage alle, og fokuser i stedet på at træffe de rigtige beslutninger.

Type 3 - Udføreren

Personlighed“Talsmand for succes”

Styrker: Folk kalder dig livets vinder. Du er mere beslutsom end de fleste mennesker. Når du først har sat dig et mål, arbejder du hårdt for at tjene stor rigdom, status og berømmelse.

Svagheder: Du har altid travlt med at skabe et optimistisk og succesfuldt offentligt billede af dig selv, benægte den negative side af din personlighed og forsøge at gemme dig fra dine fiaskoer. Du forsøger også at dække over dine følelsesmæssige behov med travlhed.

Mulig oprindelse “Vinderen får det hele”

Du har været konkurrence menneske siden den tidlige barndom. Det kunne have været resultatet af, at du havde mange søskende, som du skulle skille dig ud for at bevare din tilstedeværelse i familien. Det kan også være, at du forgudede dine forældre meget og håbede på at blive ligesom dem. Du har opbygget dine præstationer for at bevise, at du kan opnå storhed.

Romantiske forhold

Tilgang - “Forholdet skal være praktisk”

Når der er en konflikt mellem arbejde og kærlighed, har du en tendens til at vælge førstnævnte. I et forhold handler du om at bevare et offentligt billede af en perfekt elsker og forsømme at have sunde interaktioner med den anden person.

Hvis du er single, fokuserer du så meget på din karriere, at du ikke har tid til et forhold. Du tror måske endda, at dating er "spild af tid."

Hvis du er i et forhold eller ægteskab, sørger du stadig for, at det er praktisk. Din kæreste er meget sandsynligt en, der kan hjælpe dig med din karriere eller en, som du tror "har værdier." Du tror på, at succes vil være det bedste afkast for din partner. Du bruger også dette til at motivere dig selv til at arbejde hårdere, hvilket resulterer i, at du negligerer din partners reelle behov.

Anbefaling

Dit perfekte match ville være en hensynsfuld omsorgsperson; nogen, der fuldt ud kan støtte dig, når du arbejder hårdt og trøste dig, når du føler dig slået. Det du skal vide er, at din partner ikke kun elsker dig på grund af din succes, så det er også vigtigt at bruge tid og kræfter på at opretholde forholdet. Tag for eksempel på udflugt eller nyd en middag sammen. Dette vil hjælpe med at opbygge forholdet.

Arbejdsplads

Tilgang - “Et fantastisk "kan godt" mindset

En udfordrende mission kan stimulere din passion og dine talenter for dit arbejde. Du er en hårdtarbejdende håndværker. Du kan lede dit team i at nå dine mål effektivt. Du tror på evner mere end noget andet. Derfor, selvom du ikke kan lide nogen på din arbejdsplads, forhindrer det dig ikke i at værdsætte personens evner. Men at skynde sig til succes til tider kan koste dig mere end gevinsterne.

Anbefaling

På arbejdet vil din vilje til at lykkes stimulere teamet til at arbejde hårdere. Det vil dog også nemt forårsage destruktiv konkurrence og ødelægge stemningen på holdet. Det vil være en fordel, hvis du fokuserer på at opbygge dine egne evner frem for at stille op til konkurrencer med holdet. Samtidig med at du lægger vægt på effektivitet, bør du også finde værdi i at opbygge teamet.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

ESTJ, ENTJ, ESTP, ENTP

Job med autoritet og risici er attraktive for dig, såsom venturekapitalist, økonomisk analytiker og strateg. Desuden vil din passion for at udføre praktisk arbejde give dig succes inden for professionelle områder, såsom elektroingeniør, maskiningeniør, advokat og kriminel efterforsker.

Sociale relationer

Tilgang - “Bliv venner med nyttige personer"

Du har mange eliter i din kreds. Din stemning som vinder tiltrækker både beundrere og fjender. I stedet for at sige, at du kan lide at få venner, handler din passion for socialt samvær mere om at udvide dit netværk. Du kan også godt lide at sammenligne dig med andre. Bemærk, at din tilbøjelighed til at nedlægge andre ville afvise nogle af dine beundrere.

Anbefaling

Du kan ende med at miste dig selv, mens du forkæler dig selv med at skabe et offentligt billede af succes. Hvis dit billede en dag bliver ødelagt, vil du blive slået ned af det. Du skal give slip på den konstante vurdering af "værdi" og notere dine sande følelser. Hvis du opfører dig mere som en ligeværdig for andre, vil du blive endnu mere populær og elsket.

Citat fra en berømt Type 3 person

Jeg er passioneret omkring læring. Jeg er passioneret omkring livet. - Tom Cruise

Type 3's syn på de andre personligheder

 • Type 1: De har ambitioner og følger principper, men de kan ikke tolerere andres små fejl.
 • Type 2: De er venlige, flinke og viser ofte omsorg. Men alt for ofte fandt jeg deres næser i mine private ting.
 • Type 4: De har en fantastisk smag i mode, men de er for humørfyldte, så jeg kan ikke arbejde i deres nærvær.
 • Type 5: De er gode iagttagere med unikke perspektiver, men de taler uden handling.
 • Type 6: De er ægte, pålidelige og er gode til at følge ordrer. De er dog for bekymrede over konsekvenserne.
 • Type 7: De er fulde af energi og bringer glæde til andre. De er dog for skødesløse og uorganiserede.
 • Type 8: De har ambitiøse mål, og ligesom jeg ønsker de at få succes. De er dog for besatte af at tage kontrol.
 • Type 9: De forstår min indre verden, men har ingen egne meninger, hvilket ikke er nyttigt for min beslutningstagning.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du bliver fornærmet, når din personlighed ikke er godkendt af andre.
 • Gennemsnitlig tilstand: du undertrykker dine sande følelser med et offentligt billede af succes.
 • Ideel tilstand: du videreudvikler dine evner og opmuntrer andre til at trives.

Desintegrationsretning - Type 9

“Mister dit livs mål”

Når du fornægter dine ambitioner i håb om at få lindring, bliver du mere stresset. At gemme sig i hjørnet og ikke blive bemærket af andre, vil forvirre dig og fjerne din motivation til at leve.

Integrationsretning - Type 6

"Viser dit sande jeg”

Når du først indser, at dit sande jeg er mere værdifuldt end det billede, du projicerer til omverdenen, og at du burde være mere ægte, vil du opdage, at du bliver beundret af mange flere mennesker.

Type 4 - Romantikeren

Personlighed “Melankolsk romantik”

Styrker: Med en passion for romantik har du en sjælden smagssans; du er en naturlig født kunstner. Du anvender dine unikke æstetiske principper på alle områder af livet.

Svagheder: Melankoli er dit livs undermaleri. Du fokuserer på de negative sider af livet. Du lever for evigt i minderne om dine fortrydelser. Du lever i dit imaginære eventyr, er ekstremt følelsesladet og ikke villig til at opgive at søge efter det, der er uopnåeligt.

Mulig oprindelse “Jeg er et forladt barn”

Du kom sandsynligvis fra en dysfunktionel familie. Dine forældre var sjældent ved din side eller var ikke på god fod. Dette gjorde dig vred over at blive forladt. Måske længtes du efter at være tæt på dine forældre, men har aldrig haft mulighed for det. Uden en måde at ændre virkeligheden på, begyndte du at blokere folk og blev defensiv. Du er altid meget følsom over for denne manglende del af dit familieliv.

Romantiske forhold

Tilgang - “De bedste er dem, jeg ikke kan få”

Du har søgt efter en soulmate hele dit liv. Når først din partner laver en lille fejl, begynder du at tvivle på, om denne person er den rigtige person for dig. Dette får dig til at afvise en mulig fremtid for forholdet.

Når du er single, afviser du alle, som du finder vulgære. Du har været ind og ud af forhold. Mens du er i et forhold, kan du ikke give slip på de gode eller ideelle, du har savnet. Men når det forhold er forbi, begynder du at savne det.

Når du er i et forhold, forbliver din tankegang i din ideelle verden. Du er ikke tilfreds med alle aspekter af din partner og begynder at sætte dit håb i den næste person. Desuden har du en tendens til at overdrive din partners små mangler. Du kan endda kritisere din partner med sårende ord for at udtrykke din egen skuffelse og smerte.

Anbefaling

Dit perfekte match ville være en, der godt ved, hvordan man passer på og vedligeholder et forhold. Denne person vil respektere dine tanker og forsøge at opfylde dit billede af et romantisk forhold. I dette forhold bør du værdsætte din partners input og prøve at følge din partners vejledning. Lær også at udtrykke din kærlighed tydeligt, mens du er mere eftergivende over for din partners mangler.

Arbejdsplads

Tilgang - “Fortaler for min egen æstetik”

Du finder det vigtigt at vise dit sande jeg, som er baseret på dine idealistiske overbevisninger. Selv i almindelige situationer forsøger man at finde nye betydninger; dette hjælper dig med din kreativitet. På den anden side bliver du nemt trukket bagud af dit humør og racende tanker. Du mangler organisatoriske evner og udholdenhed.

Anbefaling

Du følger helt naturligt dit hjerte; derfor skal du have en god livsplan. Hvis du stadig forsøger at indhente niveauet i forhold til folk på samme alder, anbefales det, at du opnår en praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at tjene til livets ophold og hjælper dig med at nå dine drømme.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

ISFJ, INFJ, ISFP, INFP, ENFP

Kunst og kreative felter kan give dig en platform til at vise dig selv. For eksempel: designer, forfatter og musiker. Du fokuserer også på dine indre følelser og dybe samvittighed, hvilket gør dig god til at hjælpe andre med at finde deres potentialer. Derfor vil karriere relateret til kundeservice, sundhedspleje og uddannelse også være egnet for dig. For eksempel: psykolog, ernæringsekspert og universitetsprofessor.

Sociale relationer

Tilgang - “Forbliv mystisk”

Du kan lide at fortolke alt omkring dig med komplicerede perspektiver. Du tror ikke så let på beskederne fra andre, som de er. Folk føler sig urolige og pressede omkring dig. Dine tanker vandrer, og du er inkonsekvent i din holdning til mennesker og ting. Du kan godt lide at bruge sarkasme til at illustrere dine pointer, og det får andre til at se dig som arrogant og ond.

Anbefaling

At altid holde afstand til folk, der forstår dig, kan tvinge dem til at tage afstand fra dig. Det ville være en fordel at overveje mere af andres følelser, når du viser din personlighed. Du vil være i stand til at opbygge ægte og troværdige relationer, når mennesker, der er anderledes end dig, føler dig respekteret og anerkendt.

Citat fra en berømt Type 4 person

Samvittigheden er en mands kompas. - Vincent Van Gogh

Type 4's syn på de andre personligheder

 • Type 1: De er meget organiserede og ansvarlige, men jeg kan ikke fordrage deres perfektionisme.
 • Type 2: De ved, hvordan de skal værdsætte mig, men de behandler alle med kærlighed, jeg tror, ​​de ikke er ægte.
 • Type 3: De har klare mål og styrke i udførelsen, men de kan ikke lide at vise deres sande følelser.
 • Type 5: De er intelligente, men til tider opførte de sig køligt og holdt sig på afstand.
 • Type 6: De er venlige, pålidelige og oprigtige. De forstår dog ikke mine følelser.
 • Type 7: De er fulde af energi og har en god sans for humor, men de har ikke mange følelser og er ikke seriøse omkring deres arbejde.
 • Type 8: De fik mig til at føle mig tryg, men de lod mig ikke fokusere på selvforbedring.
 • Type 9: De respekterer mine tanker, men mangler lidenskab. De er typen, der ville have svært ved at finde en mellemvej med.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du ville gemme dig i dit hjørne og være deprimeret.
 • Gennemsnitlig tilstand: du vil altid gerne undgå mængden og vælte dig i selvmedlidenhed.
 • Ideel tilstand: du ville have gode interaktioner med andre og udtrykke dine indre følelser.

Desintegrationsretning - Type 2

“Skab illusionen om at være elsket”

Når du er væk fra mængden og alene med dine nærmeste, forsøger du at skabe en følelse af at være nødvendig og medlidende.

Integrationsretning - Type 1

“Lev i nuet”

Når du træder ud af den imaginære verden og følger principperne i den virkelige verden, vil du finde dig selv igen, mens du lærer, hvordan du påtager dig ansvar. Du vil så opleve en ny form for skønhed og lære større evner til at skabe smukke ting.

Type 5 - Observatøren

Personlighed “Jeg tænker, derfor er jeg”

Styrker Du har en stærk sans for nysgerrighed og vil gerne finde ud af alt. Du kan lide at analysere, tænke kritisk og udforske verdens natur og principper. Du nyder at være alene. Du er en rolig og klog tilskuer.

Svagheder: Du undgår mængden og har en defensiv personlighed. Du finder glæde ved at reflektere i ensomhed. Desuden er du så besat af tænkelege, at du er blevet selvcentreret, koldhjertet og ikke villig til at gøre noget for andre.

Mulig oprindelse “Jeg kan kun stole på mig selv for at lykkes”

Du var anderledes end de andre børn, da du var lille. Du behøvede ikke meget opmærksomhed fra dine forældre. Du brugte det meste af din tid på at gemme dig fra din familie i dit eget rum på at gøre, hvad du kan lide. Du stolede ikke på dine forældre, fordi du ikke troede på, at de kan hjælpe dig med at få succes. Som voksen taler man om sin familie uden de store følelser.

Romantiske forhold

Tilgang - “Ambivalent forsvarsmekanisme”

Du længes efter et ægte forhold, men er bange for, at du vil miste dit personlige rum. Du kan heller ikke lægge din vagt helt ned og kontrollerer strengt, hvordan du udtrykker dine følelser.

Som single lever du i ensomhed og ignorerer alt omkring dig. Denne personlighedstype, sammenlignet med alle andre typer, har sværest ved at starte et intimt forhold.

Hvis du er i et forhold, er du meget opmærksom på at bevare dit privatliv. Du lader ikke din partner være en del af dit liv på andre områder. Hvis din partner kæmper med dig om dette emne, ville du undgå at trigge dine følelser og vælge at flygte ind i din egen verden. Mens du er alene, vil du huske de gode sider af din partner. Men alt vil være glemt igen, når du gør op med din partner.

Anbefaling

Dit perfekte match ville være en person, der ville sætte pris på, at du var vidende og ville acceptere den måde, du håndterer dine følelser på. Denne person kan være en af ​​samme personlighedstype. Noget at være opmærksom på er, at ræsonnement ikke kan erstatte følelsesmæssige behov. Selv med nogen, der kan forstå dig, skal du stadig bruge tid og kræfter på at opretholde forholdet.

Arbejdsplads

Tilgang - “Den vidende ekspert”

På arbejdet er du hurtig til at mestre al den teoretiske viden. Du ser grundigt og grundigt på problemer. Dette fører dig til at blive ekspert på et område. Du kan også godt lide at se på tingene fra mange forskellige perspektiver. Du kan lide at bryde fri fra traditionelle måder og tænke ud af boksen, hvilket ofte belønnes med uventede resultater. Men da du har en tendens til at undgå at arbejde sammen med andre, ville du blive endnu mere usocial.

Anbefaling

Prøv at passe ind i teamet og vær mere socialt fordomsfri. Lær at arbejde sammen med andre; det er ok at være en holdspiller. Lær at værdsætte andre menneskers styrker og lær ydmygt af andre. Dette kan nogle gange føre til bedre resultater end at arbejde hårdt på egen hånd.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

INTP, INTJ, ISTP, ISTJ, INFP

Du er god til logik og analyse, så dine ideelle positioner er inden for teknologi og økonomi. For eksempel: en computeringeniør, dataanalytiker og økonom. Du lærer hurtigt at betjene komplekse maskiner; karriere inden for de medicinske områder er også et godt valg for dig. Du ville også blive en stor civilingeniør, elektronisk tekniker og EKG-ekspert.

Sociale relationer

Tilgang - “Skjul dine mange ansigter”

Du har mange forskellige typer venner, men de kender dig kun i det område, hvor du havde interaktion med dem. Du viser ikke alle sider af dig selv til folk, og du introducerer heller ikke venner fra et område til et andet. Generelt filtrerer du først folk, du har mødt i dit sind, vælger dem, der er værd at give opmærksomhed, og begynder så langsomt at blive følelsesmæssigt involveret i forholdet.

Anbefaling

Lær at mærke de følelsesmæssige behov hos dig selv og andre. Dette er ikke spild af tid, men vil i stedet hjælpe dig med at opbygge en bedre levetilstand. Tag initiativ og ikke bare stå der og vente på, at andre mennesker tager det første skridt. Sænk dine forventninger til interaktionen med andre, og prøv at deltage i emner, som folk taler om.

Citat fra en berømt Type 5 person

Hvis du ikke kan forklare det enkelt, så forstår du det ikke selv godt nok. - Albert Einstein

Type 5's syn på de andre personligheder

 • Type 1: De tager værdi i principper, men de er bundet af detaljer og ude af stand til at se det store billede.
 • Type 2: Deres tolerance giver mig mulighed for at slappe af, men de føler sig alt for orienterede i deres forhold.
 • Type 3: Vi er i stand til at udveksle nogle synspunkter, men de kan ikke gå for dybt i deres tanker.
 • Type 4: De er faste i deres meninger og kan godt lide at finde på nye ting. Men deres humørsvingninger slider mig.
 • Type 6: De er faste og pålidelige partnere, men jeg er træt af, at de gentager de samme spørgsmål.
 • Type 7: De er fulde af passion med aktive sind, men de forstyrrer mig altid, når jeg vil være alene.
 • Type 8: De har en følelse af retfærdighed og har stærke eksekveringsevner, men de er for dominerende og tager ikke hensyn til andre menneskers følelser.
 • Type 9: De er blide og respekterer mine tanker, men de mangler evnen til at analysere og foretage gode vurderinger.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du vil miste kontakten med den virkelige verden og blive fanget i en løkke af spørgsmål og tanker.
 • Gennemsnitlig tilstand: du hengiver dig til at tænke, ikke villig til at sætte dine tanker i værk.
 • Ideel tilstand: du løser alle slags problemer med din overflod af viden.

Desintegrationsretning - Type 7

“Brug underholdning som flugt fra virkeligheden”

Når du ønsker et liv fuld af spænding og lægger mange kræfter i meningsløse sociale interaktioner, bliver du mere usocial. Du ville miste din indsigt og dine tænkeevner, som du tidligere var stolt af.

Integrationsretning - Type 8

“Forbedre dit liv med spænding”

Når du overvinder din frygt for ikke at være vidende nok og i stedet bestemt og modigt deler det, du ved, vil du være i stand til at få succes i dit sociale og professionelle liv.

Type 6 - Skeptikeren

Personlighed “Den loyale skeptiker”

Styrker: Du er meget forsigtig og ser altid ud til potentielle problemer. Du er altid godt forberedt, før du foretager dig handlinger, og forsøger altid at undgå potentielle risici. I en menneskemængde er du meget pålidelig, ansvarlig og loyal.

Svagheder: Du er ængstelig, mistænksom og ser alting som fare. Du frygter at blive skadet og bebrejder dig selv for ikke at være forsigtig nok, når du kommer til skade.

Mulig oprindelse “En barndom uden sikkerhed”

For dig var din familie fuld af usikkerhed. Det kunne være, at du flyttede hjem hele tiden. Det kan også være, at dine forældre var humørsyge, hvor de ville kritisere eller straffe dig uden nogen advarsler. Derfor skulle man altid være opmærksom. Måske løj dine forældre hele tiden, hvilket fik dig til ikke at stole på folk med autoritet og altid føle dig usikker.

Romantiske forhold

Tilgang - “Kærlighed er en test”

Du ville være en meget loyal partner i et forhold, men du tror ikke på, at din partner kan være lige så loyal som dig. Du ville altid mistænke din partner, og det ville forårsage en masse konflikter mellem jer.

Hvis du er single, kan du være bange for at starte et forhold, fordi du frygter, at du kommer til skade og bliver brugt. Det kan også være, at du forudser, at forholdet ikke ender godt.

Hvis du er i et forhold, ville du ofte tænke på måder at teste dit forhold på for at klare de urolige følelser af dine bekymringer. Selv efter at have fået et fast svar fra din partner, ville du fortsætte med at observere hans/hendes handlinger for at finde motiverne bag dem. Som tiden går, vil disse tillidsproblemer vokse og vil føre til en afslutning på forholdet.

Anbefaling

Selv den mest tålmodige partner kan ikke tåle at blive spurgt igen og igen. Hvis du ønsker at opbygge et varigt og stabilt intimt forhold, er tillid nøglen. Det ville hjælpe, hvis du lærer ikke at være mistænksom og komme med beskyldninger. Forbedring vil ske, hvis du stoler på, at den person, der virkelig elsker dig, vil være loyal over for dig. At tale med din partner med fuldstændig ærlighed vil minimere unødvendige misforståelser.

Arbejdsplads

Tilgang - “Forbered dig på det værste”

På arbejdet kan du håndtere kriser godt, fordi du altid vurderer risiciene på forhånd. Når en større krise opstår, kan du altid roligt komme med løsninger. På grund af dine loyale og ansvarlige egenskaber får du desuden tillid til og værdsat af dine seniorer. Men din mistænksomhed giver dig tøven med at træffe beslutninger og får dig til at gå glip af store muligheder. Det forhindrer dig også i at tilpasse dig ændringer i miljøet.

Anbefaling

Der er ingen grund til at være for forsigtig med hver eneste ting. Lav risikovurderinger i henhold til prioriteringer. Prøv at ændre dine vaner med udsættelse, som ofte er et resultat af din ubeslutsomhed. Observer tålmodigt, hvordan tingene går, og prøv at fokusere mere på den positive side af tingene. Der er ingen grund til at være mistænksom over for alle, bare fordi du var skuffet over én person, ellers vil du sætte dig selv i isolation.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

ISFJ, INFJ, ISTJ, ESTJ, ESFJ

Da du er forsigtig og detaljeret orienteret, er du meget velegnet til jobs, der kræver en høj årvågenhed. For eksempel: risikovurdering, scouting, kvalitetsinspektioner og audit. Også stillinger hos nogle sociale myndigheder vil se attraktive ud for dig, såsom en læge, lærer, leder af en social organisation og mental sundhedskonsulent.

Sociale relationer

Tilgang - “Tør ikke at stole på andre”

Du kan lide at gætte folks virkelige motiver. Når du interagerer med andre, er du altid på vagt. Du er bekymret for, at jo højere dine forventninger er, jo større bliver skuffelserne, så du starter med at antage, at alle er meget dårlige. For at beskytte dig selv ville du virke lydig over for folk med autoritet. Du kan beslutte at forlade et sted, hvis du føler dig usikker. At være ansvarlig og forsigtig er sandsynligvis et resultat af frygt for konsekvenserne af at begå en fejl.

Anbefaling

Opbyg din selvtillid, lad være med at bygge din følelse af sikkerhed på andre. Se de negative aspekter af den menneskelige natur i øjnene; alle har mangler, så fornægt ikke en person helt kun på grund af manglerne. Prøv at tænke mere på de lykkelige øjeblikke i interaktionen med mennesker. Du bliver mere afslappet og glad, hvis du ser tingene på en enklere måde.

Citat fra en berømt Type 6 person

Hvis du kan få en kvinde til at grine, kan du få hende til alt. - Marilyn Monroe

Type 6's syn på de andre personligheder

 • Type 1: De følger principper, men ville kritisere og genere mig over små ting foran andre.
 • Type 2: De holder af mig, men de behandler andre på samme måde, så jeg formoder, at de ikke er ægte.
 • Type 3: De opmuntrer mig og hjælper mig med at opbygge selvtillid. Men de ville lyve for at bevare deres offentlige image.
 • Type 4: Jeg beundrer deres kreativitet, men de er humørfyldte hele tiden, og det får mig til at føle mig usikker.
 • Type 5: De holder deres løfter som jeg gør, men de ser min tillid til dem som en byrde.
 • Type 7: De kan bringe mig glæde, men de er så korthjertede, at de ikke har tålmodighed til at lytte til mig.
 • Type 8: De er selvsikre og beslutsomme, men de mangler bevidstheden om mulige risici og tænker aldrig på konsekvenserne.
 • Type 9: De er meget milde, men de har ikke en klar holdning til sager, hvilket gør dem svære at forstå.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du er knust af angst; du virker pralende udadtil, men har faktisk meget lavt selvværd.
 • Gennemsnitlig tilstand: du mangler selvtillid og stoler på autoriteter, men gør samtidig modstand mod autoriteterne.
 • Ideel tilstand: du rationelt vurderer risici og er loyal over for dine mål.

Desintegrationsretning - Type 3

“Se verden som din fjende

Når du først går dybere og dybere i at tvivle på dig selv, vil du maskere dig selv med et falsk billede. Dit selvværd ville blive endnu lavere, og du ville blive meget defensiv, når du blev underkendt af andre.

Integrationsretning - Type 9

“Få indre styrke”

Når du først overvinder din angst, har tillid til dig selv og stoler på andre, vil du blive mere optimistisk, åbensindet og medfølende. Så bliver du en rollemodel, som andre kan følge.

Type 7 - Pioneren

Personlighed “Jagter frie fornøjelser”

Styrker: Du er optimistisk af natur, nysgerrig efter det ukendte og jagter lykken uanset omkostningerne. Du er kreativ, du tænker ud af boksen og inspirerer andre.

Svagheder: Du frygter pres og undgår al smerte og begrænsninger i det virkelige liv. Du dækker over tomheden ved at tage en glad maske op. Du overdriver også gode ting om dig selv for at føle dig mere selvsikker, men det du virkelig har er lavt selvværd.

Mulig oprindelse “Behold kun de gode minder”

Selvom dine forældre var meget strenge, ville du stadig gøre dit bedste for at tilføje noget sjov til livet og prøve at komme væk fra livets verdslige virkelighed. Du ville selektivt glemme de ulykkelige oplevelser og undgå de negative aspekter af din personlighed. Som voksen er al den hukommelse, du har fra din fortid, positiv og glad.

Romantiske forhold

Tilgang - “Jagter det nye”

Du er energisk og sjov. Du erobrer folks hjerter ved at dele alle de gode ting, der sker i dit liv, men du ville ikke lade dig selv blive for involveret i et forhold.

Som single ville du jagte efter nye og spændende ting, ville blive intim med et par forskellige mennesker og ville ikke være villig til at slå dig ned med kun én person.

Hvis du er i et forhold, ønsker du ikke at blive tilbageholdt af din partner. Du frygter, at forholdet bliver kedeligt. Du jagter stadig spændende oplevelser og ignorerede din partners behov. Du kan ikke lide at stå over for konflikter og som sådan foretrækker du at undgå enhver konfrontation. Dette ville resultere i meget korte og uengagerede forhold.

Anbefaling

Dit perfekte match ville være en, der ved, hvordan man værdsætter din holdning i livet. Denne person ville også være en, der kan lære dig, hvordan du giver kærlighed ud, hvordan du er ansvarlig, og hvordan du nyder det gode i det almindelige liv. Der er mere end bare glade ting i livet. Du bliver nødt til at lære at imødegå de negative aspekter af det. At undgå disse aspekter vil kun gøre det værre. Når der opstår konflikter, så prøv at kommunikere med din partner, da dette vil hjælpe med at styrke dit forhold.

Arbejdsplads

Tilgang - “Kongen/Dronningen af brainstorming”

Du er opmærksom på nye ting, er god til divergerende tænkning og kan tænke og handle hurtigt under et miljø, der kræver høj kvalitet og højt tempo. Du bringer altid indsigt til teamet. Men af ​​de samme grunde er det altid svært for dig at fokusere og fuldføre én opgave. Du kan ikke følge strenge procedurer. Du kan heller ikke klare dig godt i job, der kræver opmærksomhed på detaljer og forsigtighed.

Anbefaling

Lær at lave analyser, drage konklusioner og tænke dybere over sager. Lær at holde ud og blive ved med at afslutte et job. Du vil blive overrasket over, hvad du vil finde der. Du skal begynde at lære, hvordan du vurderer risici for vigtige forhold, der kan påvirke hele teamet, og planlægge, hvordan du håndterer mulige problemer.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

ENFP, ENTP, ESFP, ESTP

Du er fuld af energi og meget omgængelig, du vil have en stor fordel inden for service- og rådgivningsrelaterede brancher. For eksempel: ledelseskonsulent, strategisk konsulent og karriereplanlægger. Med stor kreativitet vil du også få succes på områder relateret til internettet og kunst, såsom teknologisk produktudvikler og kunstdesigner.

Sociale relationer

Tilgang - “Den charmerende narcissist”

Du er omgængelig og har en bred vifte af interesser. Du er altid den, der arrangerer sociale arrangementer. Folk føler sig afslappede og glade omkring dig. Men fordi du kun er interesseret i nye ting, påtager du dig ikke ansvar. Derfor ville ikke mange mennesker være villige til at have et dybere forhold til dig. Desuden kan du ikke lide at være omkring mennesker, der ikke er særlig interessante.

Anbefaling

Vær ikke grådig og jagt efter for mange ting på én gang; dette kan resultere i at miste alt i sidste ende. Vær mere objektiv i at se på virkeligheden og overdriv ikke dine evner. Værdsæt de løfter, du har givet, og hold dem. Venner, som du har mødt, mens du har det sjovt, er måske ikke nødvendigvis pålidelige, så vær mere opmærksom og undgå, at du bliver skadet.

Citat fra en berømt Type 7 person

Du skal aldrig tage mere end du giver. - Elton John

Type 7's syn på andre personligheder

 • Type 1: De har øje for detaljer, hvilket jeg ikke har. Men de kritiserer alt og ved ikke, hvordan de skal nyde livet.
 • Type 2: De er passionerede, hensynsfulde og værdsætter mine behov. Men de forsøger altid at ændre mig.
 • Type 3: De er meget aktive i socialt samvær, men de er arbejdsnarkomaner og bekymrer sig kun om at opnå resultater.
 • Type 4: Deres aura og følsomhed tiltrækker mig, men de er for negative og pessimistiske.
 • Type 5: Jeg beundrer deres visdom, men de er asociale og kan ikke lide at være for tæt på andre.
 • Type 6: De er troværdige og ansvarlige, men de bekymrer sig for meget og kritiserer altid og kalder mig barnlig.
 • Type 8: Det er godt, at de ikke er bange for at udfordre myndighederne, men de kan godt lide at give mig ordrer og forventer, at jeg følger efter.
 • Type 9: De er afslappede og respekterer min frihed, men de er ubeslutsomme og uproduktive.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du ville blive irrationel og have det sjovt uden selvkontrol.
 • Gennemsnitlig tilstand: du ville være ængstelig, ønske spænding, men ville give op midtvejs.
 • Ideel tilstand: du ville være lidenskabelig og skarp og ville aktivt komme med nye ideer.

Desintegrationsretning - Type 1

“En frygtelig selvbeherskelse”

Når du prøver at være som andre for at beherske dig selv og stræbe efter perfektion, tvinger du dig selv til at gøre det, der ikke interesserer dig. På denne måde vil du føle dig fanget og blive endnu mere ængstelig. Du vil blive en, der kan lide at klage og kritisere, og miste din optimistiske natur.

Integrationsretning - Type 5

“Hold dit sind i balance”

Når du begynder at styre din nysgerrighed og ser de gode og dårlige sider af verden på passende vis, vil din passion stimulere din kreativitet. Du vil mærke tankernes kraft og verdens vidundere.

Type 8 - Den retfærdige

Personlighed “Retfærdighedens helt”

Styrker: Du er en naturlig kriger med en stærk vilje, som elsker at tage udfordringer op. Du har en stor ambition om at få succes. Når du har sat dit mål, vil du give det hele for at få det til at ske.

Svagheder: Du er en selvcentreret person, der frygter at miste magten ved at være i kontrol. Du nægter at indrømme dine fejl og svagheder. Du har en tendens til at dømme efter forhold og kan nemt blive meget ekstrem.

Mulig oprindelse “De stærke ændrer skæbnen”

I barndommen var det sandsynligt, at du er blevet uretfærdigt behandlet og derfor altid har forsøgt at udfordre autoritet. Du indså, at for at tage kontrol over din egen skæbne og beskytte de svage omkring dig, skulle du blive stærk. Det kan også være, at du altid er blevet kritiseret af voksne for at se svag ud, så for at opfylde deres ønske, var du nødt til at blive stærk.

Romantiske forhold

Tilgang - “Jeg tager kontrollen”

Udadtil er du centrum for opmærksomheden. Men indeni føler du dig ensom. Der er ikke mange mennesker, der virkelig kan komme ind i din verden, hvilket også er grunden til, at du arbejder meget hårdt for at beskytte den, du elsker mest.

Hvis du er single, er du meget defensiv. Du slipper ikke nogen ind uden bevist af tid.

Hvis du er i et forhold, er du din partners stærkeste beskyttelse. Når du føler, at du begynder at stole på din partner, vil du føle dig usikker og bekymre dig om, at du bliver forrådt. Du vil blive endnu mere dominerende i at kontrollere din partner. Konflikter ville forårsage en stor kamp mellem jer to, og din partner vil blive såret af din hårdhed.

Anbefaling

Dit perfekte match er en blid og forstående, som forstår den måde, du udtrykker kærlighed på. Denne person er også en, der ved, hvordan man beskytter dine svagheder, og en, du kan stole mest på. Du skal lære at indrømme dine svagheder og reagere på din partners kærlighed og indsats. Når der opstår konflikter, så husk at bevare roen og lad være med at gøre noget, som du vil fortryde.

Arbejdsplads

Tilgang - “Den fødte leder”

På din arbejdsplads har du kvaliteten af ​​en leder og er ofte den, der træffer beslutninger. Du ved, hvordan du opmuntrer og bygger holdet. Du ved, hvordan man leder og udpeger folk efter deres talenter. Du ved også, hvordan du leder dit team til en bedre fremtid. Du er dog meget ligetil og tænker ikke meget over konsekvenserne. Din alt for dominerende stil kan forårsage, at andre ikke rigtig ønsker at følge dig.

Anbefaling

Når der opstår problemer, så prøv først at berolige dig selv og undgå at handle ved impuls. Før du træffer en beslutning, skal du først lytte, især til de modsatte meninger. Prøv at se tingene fra forskellige vinkler og komme med bedre løsninger og planer. Lær at indrømme og rette fejl. Det vil ikke gøre dig mindre magtfuld; på den anden side vil folk stole mere på dig og tro, at du er en klog og pålidelig leder.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

ESTP, ENTP, ESTJ, ENTJ

Som en, der kan lide magt, ville du sandsynligvis komme ind i de offentlige myndigheder og arbejde som embedsmand. Du kan også blive den ansvarlige på et bestemt område. For eksempel: en afdelingsleder, projektdirektør og senior manager. Du har også ambitioner og ser på helheden. Derfor vil du sandsynligvis også blive strategisk konsulent, virksomhedsstifter eller iværksætter.

Sociale relationer

Tilgang - “Fang alles hjerter”

Med et åbent sind skjuler du aldrig din påskønnelse af andres talenter. Du ville gøre alt, hvad du kan for at gøre dine fjender til dine venner. Du er generøs over for venner, viser altid dit sande jeg og bruger meget tid sammen med dem. Du forsøger dog at kontrollere alt, hvilket gør folk omkring dig meget utilpas.

Anbefaling

Prøv at kontrollere, hvordan du udtrykker dine følelser. Selvom den anden person ikke er en ven, er der ingen grund til at se denne person som din fjende. Pas på ikke at lade dit ønske om at kontrollere andre tilsidesætte din oprindelige hensigt. Folk vil være villige til at følge dig, hvis du forbliver tro mod de principper, du selv har opstillet. Vær rationel, når du foretager en dom; handlinger, der er for ekstreme, er ikke den klogeste måde at bringe retfærdighed på.

Citat fra en berømt Type 8 person

Vi lever med hvad vi får, men vi skaber et liv med det vi giver. - Winston Churchill

Type 8's syn på andre typer

 • Type 1: De er meget organiserede, men de ved ikke, hvordan de skal tænke og omgå tingene.
 • Type 2: De elsker at hjælpe andre og er villige til at ofre sig, men de bør ikke gå på kompromis for andre.
 • Type 3: De er meget produktive. Men de er ikke ærlige i at udtrykke sig, hvilket skaber et falsk billede.
 • Type 4: De er oprørske. Jeg kan ikke forhindre dem i at skade sig selv med negative følelser.
 • Type 5: De er store tænkere, men dårlige udførerere. Deres kulde gør mig utryg.
 • Type 6: De er troværdige partnere, men de er bange for at tage risici og er alt for beskyttende.
 • Type 7: De er energiske og interessante, men de adlyder ordrer og udfordrer min autoritet.
 • Type 9: De er afslappet udadtil, men meget stædige indeni. De er også meget passive.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du ville angribe alt og alle omkring dig, hvilket gør dig destruktiv.
 • Gennemsnitlig tilstand: du overvejer ikke andre menneskers følelser og ville handle på impuls.
 • Ideel tilstand: du ville have en klar retning, kunne se langt ud i fremtiden og lede folk mod succes.

Desintegrationsretning - Type 5

"En ensom strateg"

Når du forsøger at bruge plots mod andre for at beskytte din egen autoritet, begynder du at blive kold over for andre. Efter at have forladt dit sociale netværk og mængden, vil dit sind langsomt falde sammen i frygt og ensomhed.

Integrationsretning - Type 2

"Har et åbent sind"

I stedet for at få folk til at adlyde dig i frygt, så brug din autoritet til at hjælpe andre. Når du sætter folks fordele som dit mål, vil du erobre deres hjerter. Dit sind vil også være åbent.

Type 9 - Fredsskaberen

Personlighed “Den venlige fredsskaber”

Styrker: Du er en god lytter, fordi du har en medfødt evne til at fornemme nogens følelser. Du er også god til at opdage andres værdier. Du kan endda kombinere folks ønsker og din egen selvudvikling. Du opfylder dine egne værdier ved at følge andres ønsker.

Svagheder: Du ville opgive dine egne behov for at undgå konflikter med andre. Med tiden bliver du ubeslutsom og mangler dine egne meninger. Når du står over for problemer, kan du ikke dømme. Uden et klart standpunkt vil du også miste støtte fra andre.

Mulig oprindelse “Jeg bliver forladt, hvis jeg ikke går på kompromis”

Som barn har du måske været midt i konflikter, splittet mellem to sider. Måske blev du ignoreret og distanceret efter at have givet din mening, og så antog du, at du var ubrugelig. Du isolerede dig og lærte at bruge en rolig måde til at rydde op i de effekter, konflikterne havde på dig. Langsomt skjuler du dit indre og dannede en vane med bare at gå sammen med andre mennesker.

Romantiske forhold

Tilgang - “Jeg elsker dig, og du er fri"

Du er en hensynsfuld og anstændig partner. Du viser altid din kærlighed til din partner. Du giver også al den frihed, der er, til din partner.

Hvis du er single, kan du være bange for at gå ind i et forhold på grund af dine tidligere oplevelser. Du frygter, at du ville blive såret igen efter at have givet alt.

Hvis du er i et forhold, sætter du din partner i centrum af dit liv. Du giver uden at fortryde og gør alt, hvad du kan for at undgå konflikter. Men hvis din partner ikke forstår dig, vil dit give en byrde. Du er også så vant til at holde alt inde, selvom du er i tvivl om dit forhold, ville du være stille og vente på, at den anden person slår op med dig.

Anbefaling

Dit perfekte match ville være en, der respekterer, elsker og beskytter dig. Denne person er en person, der vil opfordre dig til at udtrykke dine ønsker og anmodninger. Denne person er også en person, der ville sætte pris på dit bidrag og forsøger at svare. Dit liv er dog for almindeligt til, at din partner kan miste motivationen. Det ville være nyttigt, hvis du prøver at tage initiativ til at skabe noget sjov, gøre tingene interessante og holde forholdet livligt.

Arbejdsplads

Tilgang - “En almindelig person der ønsker et stabilt liv”

At være tilfreds med et almindeligt liv betyder ikke nødvendigvis, at du ikke har nogen talenter. Det er, at du frygter komplikationen af ​​konkurrencer. Du ønsker ikke at bryde freden. Noget der er værd at nævne er, at du som følge af dit ønske om at bevare harmonien, har været god til at integrere alles synspunkter og ønsker og finde på noget, som alle er glade for. Derfor kan man, når der er konflikter på arbejdspladsen, løse dem godt og hjælpe folk til at arbejde sammen.

Anbefaling

Prøv at udtrykke dine egne meninger, hvilket til tider kan spare dig for nogle problemer. Lav en logisk bedømmelse af konflikter, prøv ikke bare at slutte fred. At debattere på arbejdspladsen kan potentielt spare dig noget tid i fremtiden. Planlæg din arbejdsplan, stop med at udsætte og vær mere produktiv.

Tilsvarende MBTI typer

Tag MBTI testen nu

INFP, INFJ, ISFP, ESFP

Du har gode koordinationsevner, hvilket er meget velegnet til områder relateret til services. For eksempel: en vært, voldgiftsdommer og socialrådgiver. Inden for en virksomhed kan du også bruge dine evner som sekretær, talsmand for menneskelige relationer eller corporate image.

Sociale relationer

Tilgang - “JA hatten”

Du har en stærk følelse af empati; du lytter til folk, og du forstår. Dette gør dig til en nær ven for mange. Men for at undgå konflikter sætter du altid andres behov først og glemmer dine egne behov. Dette resulterer i, at du er fortabt og føler dig tom. Du kan også forsømme dine sande venner på grund af alle de sociale interaktioner, du har.

Anbefaling

Respekter dig selv, så vil folk respektere dig. Hav modet til at sige nej til urimelige anmodninger; tving ikke dig selv til at hjælpe andre. Dette er måden at forhindre folk i at bruge dig, fordi du er nem at gå. Det er svært at gøre alle tilfredse, det er faktisk nemmere at holde fast i sine egne meninger for at undgå flere konflikter. På den måde bliver du mere afslappet og glad.

Citat fra en berømt Type 9 person

Den bedste måde at forudse fremtiden er ved at skabe den. - Abraham Lincoln

Type 9's syn på de andre personligheder

 • Type 1: De gør, hvad de siger, og er meget organiserede, men de kan ikke tåle nogen ufuldkommenheder.
 • Type 2: De værdsætter mine anmodninger, men de ville ofre mig for andres anmodninger.
 • Type 3: De hjælper mig med at sætte mine mål, men de er altid så nervøse, at det får mig til at føle mig presset.
 • Type 4: De kender til skønhed og romantik, men jeg kan ikke vænne mig til deres drama.
 • Type 5: De er talentfulde, men ikke særlig gode til henrettelser, hvilket gør dem endnu mere uproduktive, end jeg er.
 • Type 6: De kan forudse farer, men de mistænker alt og skal bevises det modsatte igen og igen.
 • Type 7: De er nysgerrige og eventyrlystne, men meget dårlige til at møde pres.
 • Type 8: De er stærke, modige og fulde af energi. De er dog for stædige og tempererede.

Personlighedssublimering

 • Værste tilstand: du lever i din urealistiske verden, adskilt fra den virkelige verden.
 • Gennemsnitlig tilstand: du er ude af stand til at håndtere virkeligheden og har en tendens til at flygte i bytte for fred.
 • Ideel tilstand: du er optimistisk og fredelig i alle slags situationer.

Desintegrationsretning - Type 6

"Fra tavs til tvivl"

Når du vil undgå konflikter, og altid rumme andre, får angst dig til at tvivle på dig selv. Hvis nogen bryder freden, vil alle de følelser, du undertrykte, eksplodere og såre dig.

Integrationsretning - Type 3

"En fuld udvikling af dine talenter"

Når du indser, at det at gå sammen med andre ikke kan fjerne alle konflikterne, holder du op med at være bange for at udtrykke dig og kan leve et aktivt og positivt liv. Et roligt hjerte vil også tilføje din charme, og folk vil følge dit spor.

Prøv igen