Faglig Personlig Radar Test

Du skal svare på alle spørgsmålene. Måske er der flere svarmuligheder, der beskriver dig, men du bliver nødt til at vælge, den, der kan beskrive dig bedst.

Formmålet med denne test er, at finde dine mest naturlige tilbøjeligheder. Lad være at tænke på din situation, dine venner, din familie og dine kolleger. Svarmuligheden er hverken overlegent eller underlegent, hver type har +'er og -'er.

Personlighed og SelvKarriereENFJENFPENTJENTPESFJESFPESTJESTPMenneskelige metrikkerINFJINFPINTJINTPISFJISFPISTJISTPJobsPersonlighedPsykologisk test

Prøv igen

INTP

Tænker - Analyserer problemer accocieret med intelligens.
Du prøver altid at finde en logisk forklaring på det, du er intereseret i. Du kan lide, at tingene er abstrakte og teoretiske. Du er mere interesseret i erkendelse mere en social kommunikation med mennesker. Du er rolig, tilbagetrukket, fleksibel og tolerant. Du har en usædvanlig evne til fordybende forskning. Du er temmelig skeptisk, så du analyserer altid problemer. Nogle gange er du lidt for barsk og hensynsløs.
INTP Celebrity: Albert Einstein, Fysiker.

ENTP

Profet - Forvandle ideer til folks drømme.
Du er adræt, smart, på vagt, ligetil og god til at motivere andre mennesker. Du kan mobilisere alle ressourcer til at løse nye udfordrende problemer. Du ved, hvordan man finder abstrakte muligheder og analyserer dem gennem strategisk tænkning. Du har en god evne til at læse folk. Du er ikke tilfreds med et normalt liv. Du gør sjældent det samme gentagne gange. Du skifter altid hurtigt fra en interesse til en anden.
ENTP Celebrity: Sokrates, Filosof.

ENTJ

Igangsætter - Alt er under kontrol.
Du er ærlig og beslutsom med medfødte lederevner. Du kan hurtigt opfange metoder og procedurer, der er ulogiske og ueffektive. Du kan løbende tilføje til og udvikle et nyt system til at løse de organisatoriske problemer Du kan lide at lave en langsigtet plan for dig selv og rent faktisk fuldføre den. Du er velinformeret med en udviddet horisont. Du vil også gerne udtrykke dine tanker overfor andre mennesker.
ENTJ Berømthed: Napoleon Bonaparte, Kejser.

INTJ

Expert - Unik og som forfølger topkvalitet.
Du har mange kreative tanker. Du forsøger altid at vende dine ideer til virkeligheden, så du utrætteligt når de mål, du sætter for dig selv. Du kan forstå den konnotative model af den ydre verden, og du tænker med et langsigtet perspektiv. Når først du involvere dig i noget, tilrettelægger du en plan og udføre det. Du er meget selvstændig og skeptisk. Du har altid en høj standard, uanset om det gælder overfor dig selv eller overfor andre mennesker.
INTJ Berømthed : Isaac Newton, Fysiker.

ENFJ

Giver - Maksimerer alles potentiale.
Du er lidenskabelig, ansvarsfuld, omsorgsfuld og medfølende. Du er skarp til at opfatte følelser, behov og motivation hos andre mennesker. Du kan finde potentiale i alle og vil gerne hjælpe dem til at maksimere deres potentiale.Du prøver altid at fremme personlig udvikling og fælledsskabsfølelse. Du er meget følsom overfor ros og kritik. Du behandler alle loyalt, og har en høj social styrke og kan samarbejde godt med andre mennesker. Du er en meget afsmittende leder, som kan stimulere andre godt.
ENFJ Berømthed: Martin Luther King, Jr., Menneskerrettighedsaktivist.

INFJ

Mentor - At bringe lys i mørket.
Du ønsker altid at søge efter den større betydning i dine tanker, dit forhold til andre mennesker og materielle liv. Du prøver at forstå andre menneskers motivationer og har en skarp indsigt. Du er meget omhyggelig, når udfører ting, samt loyal over for dine egne værdier. Din vision er at yde en bedre service for alle mennesker. I mens du opnår dette mål, kan du forblive modig, beslutsom og organiseret.
INFJ Berømthed: Platon, Filosof.

ENFP

Mulighedernes mand - Alt er muligt
Du er fuld af lidenskab og fantasi. Livet for dig er fuld af muligheder. Du kan hurtigt finde forbindelser mellem alle former for information og spørgsmål, og håndterer tingene trygt i overensstemmelse med de mønstre, du finder. Du er ivrig efter at få bekræftelse fra andre mennesker, og du er også ret generøs med din ros og støtte til andre mennesker. Du er meget afslappet og fleksibel. Du er begavet med en sjælden veltalenhed og med evnen til at improvisere.
ENFP Berømthed: Tom Hanks, American Actor.

INFP

Filosoffen - Du lever i din egen ideelle verden.
Du er en idealist. Du er loyal overfor dine værdier og de mennesker, der er vigtige for dig. Du håber, at kunne leve i en verden, der præcist kan matche din egen værdi. Du er meget nysgerrig omkring verden. Du kan altid finde flere muligheder og motivere dig selv og andre mennesker til at gøre disse ideer til virkelighed. Du prøver at forstå andre mennesker og hjælper dem til at maksimere deres potentiale. Når der ikke er noget, der truer din egen værdi, er du ret fleksibel og god til andre acceptere mennesker.
INFP Berømthed: J.K. Rowling - Forfatter til 'Harry Potter'-serien

ESTP

En handlingens mand - Du er remlig afslappet og rummelig.
Du kan lide at løse praktiske problemer, og med dine løsninger, at der kommer en øjeblikkelig effekt. Du keder dig over teorier og koncepter. Du håber, du kan løse problemer i fuld vigør. For dig er det aktuelle øjeblik i sit naturlige flow mere vigtigt. Du nyder hvert minut, når du er sammen med andre mennesker. Du er glad og tilpas i kraft af en materiel verden. Du kan lide at lære gennem praktisk gøren.
ESTP Berømthed: George W. Bush, Præsident af USA

ISTP

Håndværker - Du observerer roligt, men handler hurtigt.
Du er meget tålmodig og fleksibel. Normalt er du en rolig observatør, men så længe der er et problem, forsøger du at finde løsningen så hurtigt som muligt. Du analyserer altid, hvordan tingene kunne blive mere effektive og løser praktiske problemer med støtte fra rigelige data. Du er meget interesseret i tings årsag og virkning. Du organiserer fakta efter objektive, logiske principper. Du lægger stor vægt på effektivitet og dyder.
ISTP Berømthed: Steve Jobs, Grundlægger af Apple

ESFP

Skuespiller - Livet er din scene.
Du er udadvendt, venlig og åben. Du elsker dit liv ekstremt meget og nyder bekvemmelighederne ved den materielle verden. Du kan lide at skabe nye ting med andre mennesker. Du medbringer din ivrige perception og praktisk holdning til dit arbejde, som betyder at dit arbejde vil blive fyldt med sjove øjeblikke. Du er meget afslappet. Du kan nyde ting, der sker naturligt. Du kan også acceptere nye miljøer og mennesker hurtigt. Når du samarbejder med andre mennesker, kan du lærer en ny færdighed meget hurtigt.
ESFP Berømthed: Leonardo DiCaprio, Skuespiller

ISFP

Artist - Du viser dit synlige arbejde for en rig indre verden.
Du er rolig, venlig, følsom og blid. Du lever i nuet og nyder alt, der sker omkring dig. Du håber, at kunne have din private sfære og gøre ting ifølge egen tidsplan og i eget tempo. Du er tro mod dit hjerte, og er loyal over for de mennesker, der er vigtige for dig. Du bryder dig ikke om konflikter og modsigelser. Du pålægger ikke andre dine tanker og værdier.
ISFP Berømthed: Lady Gaga, Singer-songwriter

ESTJ

Steward - At holde alt velordnet og tingene kørende.
Du er meget praktisk og realistisk. Du er også fast og beslutsom. Når du først har taget en beslutning, handler du øjeblikkeligt. Du er god til at søsætte projekter og til at mobilisere af alle ressourcer og rette folk til at få det afsluttet. Du håber at kunne nå dine mål på den mest effektive måde. Du kan håndtere de daglige detaljer godt. Du har din egen klare og logiske standard, og du vil insistere på det samtidig med, at du håber andre mennesker også opnår din standard. Du holder dig urokkeligt til din tidsplan.
ESTJ Berømthed: Emma Watson, Skuespiller

ISTJ

Den inspicerende - Du handler i oversenstemmelse med de eksisterende regler omhyggeligt og grundigt.
Du er rolig og seriøs. Du vinder i kraft af din hensynsfulde og omhyggelige tankegang samt dit ærlige væsen. Du er realistisk, pragmatisk og dedikeret. Du bestemmer, hvad du vil gøre rationelt, og du når dine mål trin for trin uden at blive distraheret. Du kan lide at lave arrangementer med gode manerer. Ligegyldigt om det er på arbejde, hjemme eller i dit eget daglige liv, vægter du traditioner og loyalitet meget højt.
ISTJ Berømthed: George Washington, U.S.A's Præsident og General

ESFJ

Omsorgsgiveren - Lidenskabeligt hjælper du andre, og tager dig af alt.
Du er blød om hjertet, omhyggelig og god til at samarbejde. Du efterstræber en harmonisk atmosfære og forsøger flittigt at opbygge et sådant miljø. Du kan lide at afslutte opgaver med andre mennesker præcist og til aftalt tid. Du er altid loyal og bekymrer dig samvittighedsfuldt for andre mennesker. Du kan mærke ethvert behov hos andre mennesker i deres daglige liv, og prøver dit bedste for at tilfredsstille dem. Du håber, at andre mennesker sætter pris på din eksistens og på alt, hvad du gør for dem.
ESFJ Berømthed: Anne Hathaway, Skuespiller

ISFJ

Vogter - Du tager dig andre folk omhyggeligt og hensynsfult.
Du er rolig, venlig, ansvarsfuld og seriøs. Du kan altid udføre dine tildelte opgaver konsekvent og pålideligt. Du er stringent, omhyggelig og præcis, i dine handlinger. Du er meget loyal og hensynsfuld. Du bemærker og husker alle detaljer og mennesker, der er vigtige for dig. Du bekymrer dig oprigtigt om andre menneskers følelse. Både i din hverdag og på arbejdet, formår du til stadighed at gøre omgivelserne fredelige og harmoniske.
ISFJ Berømthed: Prince Charles, Engelsk kongelig, gift med Camilla Parker Bowles, tidligere gift med Diana, søn af Elizabeth d.II, far til prins William og Harry

Bemærk: Formålet med denne test er at finde dine medfødte træk. Det svarer til at spørge, om du er højrehåndet eller venstrehåndet. Procenterne i figuren betegner kun, hvor sikker du er, om du er højrehåndet eller venstrehåndet, på det tidspunkt du tager testen. Hvert individ har deres egne karaktertræk. Nogle af trækkene kan være indlysende, andre ikke. Når først din karaktertype er fundet, så er procenterne ikke så vigtige. Man kan ikke sige, at man er 80% indadvendt, ligesom man ikke kan sige, at man er 80% venstrehåndet. Der er ingen gode eller dårlige egenskaber. At lære dig selv bedre at kende, er ikke at give dig selv en etikette, men er en mulighed for at údvikle dine fordele og kontrollere dine svagheder.

Introversion I eller Extroversion E - Du får din energi fra, hvor du fokuserer din opmærksomhed hen.

Du er Indadvendt Tendensen er, at Du bekymrer dig for, hvordan ændringerne i det ydre miljø påvirker dig: du koncentrerer dine psykologiske ressourcer og din opmærksomhed på din indre verden, og fokusere på den indre oplevelse, refleksion, idéer og følelser. Du foretrækker at tænke selvstændigt og at læse.

folk er forskellige fra, hvad du er Udadvendt Tendensen er, at Du bekymrer dig for, hvordan du påvirker de ydre omgivelser: du koncentrerer dine psykologiske ressourcer og opmærksomhed på den ydre verden og på kommunikation med andre mennesker og du nyder mødet med andre, diskussioner og samtaler.

Sansning S eller Intuition N - Hvad lægger du mest mærke til, når du modtager og opfatter stimuli og informationer fra den omgivende verden

Du er iNtuition Tendensen er, at Du kan lide abstrakte teorier og principper. Du er optaget af helheden af ting, og tendensen ting kan forandre og udvikle sig. Du interesserer dig for inspiration, fantasi og kreativitet. Du kan lide underforståethed, analogier, forbindelser, muligheder, inferens og forudsigelser.

folk er forskellige fra, hvad du er Sansning Tendensen er, at Du er interesseret i detaljer, der opnås gennem sansning: ting, du ser, hører, lugter, smager og rør ved. Du bemærker detaljer og beskrivelser mere. Du kan lide at bruge og udvikle de færdigheder, du allerede har.

At Tænke T eller At Feeling F - Hvordan træffer du beslutninger.

Du er At Tænke Tendensen er, at Du er opmærksom på de logiske relationer mellem ting, du ønsker at evaluere og træffe beslutninger udfra en objektiv analyse. Du er meget rationel, objektiv og fair. Du mener, at principper er vigtigere end at være fleksibel.

folk er forskellige fra, hvad du er At Føle Tendensen er, at Hos dig selv og hos andre mennesker, lægger du mest vægt på følelser. Værdi og harmoni vil være dine gylne standarder, hvis du skal bedømme noget. Du er meget sympatisk, sød, venlig og hensynsfuld. Du tænker altid over, hvordan din adfærd vil påvirke andres følelser.

At Dømme J elle Opfatte P - Hvordan organiserer du dig og strukturerer dit liv.

Du er At Opfatte Tendensen er, at Du ønsker at indsamle mange oplysninger, før du tager en endelig beslutning. Så du prøver at forstå og tilpasse dig. Du fokuserer på processen og kan gerne ændre dine mål baseret på nye oplysninger, der måtte komme. Du tager altid højde for uforudsete omstændigheder i dit daglige liv. Du foretrækker en fri og utøjlet livsstil, hvilket kan være en smule rodet

folk er forskellige fra, hvad du er At Dømme Tendensen er, at Du kan lide at bedømme situationer og tage beslutninger. Du kan lide at lave planer og vil gerne administrere, kontrollere og styre mod for resultaterne. Du fokuserer på gennemførelsen af opgaven, du står overfor. I dit daglige liv ønsker du, at dit liv er organiseret, trin for trin og med respekt for tidsrammen.