1/?

Test for venstre eller højre hjernehalvdel

Teorien om afgrænsningen af opgaver og funktioner mellem den venstre og højre hjernehalvdel er ikke bare en idé, folk har fundet på ud af det blå – den er underbygget af videnskabelige beviser. Den amerikanske neuropsykolog Roger Sperry vandt Nobelprisen i 1981 i Fysiologi og Medicin for sit arbejde i forskning omkring den opdelte hjerne. Vil du vide mere om, hvilket side af din hjerne, venstre eller højre, der er mest dominerende og i hvilken grad? Så tag denne test og få et højst præcist svar.

Et af spørgsmålene i testen kræver audio, så sørg venligst for, at dine højttalere er sat til eller, at du har dine høretelefoner klar.

arealme.com
Indlæs flere quizzer

Del på Facebook
Prøv igen
Test for Mental Alder2014 IQ Test (Dansk)Hvilken karriere burde du have?Er du farveekspert?Navnematchtesten2015 IQ-TestFaglig Personlig Radar TestGoleman's EQ TestIQ Triangle Test (version 2016)I hvilket år blev du født mentalt?Sæder i et tog – Personlighedstest.Den Ultimative Filmquiz (kun 1% af deltagere består med bravour)Test Over Det Danske OrdforrådSundhedsscoretestHvad er dit niveau i engelsk?