1/?

Test Estetică TikTok- Ce stil De pe TikTok ți se potrivește mai bine?

Ești "Dark Academia"? sau poate "Grunge"? Fă testul și află ce stil ți se potrivește!

Nu contrează de când folosești TikTok - cu toții avem un stil al nostru, iar pe TikTok există anumite stiluri care sunt consacrate. Ca să te ajutăm să decizi care stil anume ți se potrivește, am creat acest chestionar pentru tine.

Răspunde sincer la întrebări. Folosește rezultatul ca inspirație pentru noi ținute sau data viitoare când mergi la cumpărături.

Lista stilurilor populare pe TikTok

Academic Întunecat (Dark Academia)

Estetica Academică Întunecată se caracterizează printr-un accent pe îmbrăcăminte comodă într-o paletă de culori închise. Ideea este să arăți de parcă ai sorbi dintr-un ceai citind o carte într-o bibliotecă. Dar doar pentru că ești un academician, nu înseamnă că nu te poți distra! Când vine vorba de Tiktok, îți place să păstrezi lucrurile elegante, dar de asemenea, știi să te distrezi când ai chef. Îți place să înveți lucruri noi, fie că este o limbă nouă sau o nouă cultură. Setea ta de cunoaștere nu poate fi satisfăcută decât explorând limbi și culturi străine. Stilul academic întunecat este plin de plieuri perfect turnate, veste de pulover îngrijite și loafers lucioși.

Cottagecore

Cottagecore se referă la aer curat și la dealuri verzi sub soarele verii. Natural, diafan, cu accent pe rochii albe și accesorii delicioase. Dacă visezi la dealurile verzi de vară și câmpuri pline de frăguțe, Cottagecore este pentru tine. Te poți inspira de la Zooey Deschanel în 500 Days of Summer, sau de la Anne of Green Gables. Iubitorii aspectului estetic pentru rochii albe, accesorii albastre și nasturi stilizați.

Y2K

Ești o adevărată Boss Babe care știe exact ce vrea și cum să-l obțină. Distracție, scipici și bling - nimic altceva. Îți plac pastelurile, culorile strălucitoare, imprimeurile florale ... practic orice țipă „Power Girl!” Ești fană Juicy Cuoture dar nu te limitezi la asta, combini cu alte mărci. Ai o îndrăzneală care îțidă un aspect diferit de al colegilor tăi din estetica Y2K - însă îți place și să te accesorizezi cu coliere și brățări cu talismane

Academic Luminos (Light Academia)

Stilul Academic luminos dă senzație eterică, este elegant și sofisticat - rochii curgătoare și blazere pe corp în tonuri pastelate. Poate fi și jucăuș -la cămașă dar cu șosete până la genunchi și adidași. Cea mai bună parte a acestui stil? Este atât de ușor de creat! Combină o cămașă albă cu nasturi cu o pereche de blugi skinny sau chiar o fustă dacă vrei ceva mai casual. cât mai puține accesorii, astfel încât să nu concureze cu ținuta.

Grunge

Dacă îți place stilul grunge, atunci știi cum să ieși în evidență. Stăpânești arta layering-ului și înțelegi proporțiile ca nimeni altcineva. Nu te sfiești să experimentezi cu accesoriile și să te exprimi prin ținutele tale. - și funcționează! Grunge nu trebuie să fie plictisitor - poate fi distractiv! Acest stil este definit de piese în care te simți comod. Dacă nu îți plac puloverele mari, sau jachetele supradimensionate cum purt Kurt Cobain, nu te forța, încearcă ceva de genul un pulover pe gât negru sub o geacă din denim - care este încă grungy, dar probabil mai aproape de stilul tău!

Euphoria

Euphoria este un stil super îndrăzneț, cu accent pe dramatic. Inspirat de Zendaya din Euphoria, care este renumită pentru părul ei purpuriu și ținutele roz. Această estetică este opusul minimalismului: Asigură-te că îți exprimi personalitatea prin stilul tău.și nu purta doar haine simple. Acest stil este despre sclipici și tot ce e strălucitor, așa că dacă iubești culorile strălucitoare și lucrurile scânteietoare, atunci această estetică este perfectă pentru tine!

Dreamcore

Dreamcore este un stil estetic popular axat pe importanța creării propriei realități și a unei vieți autentice. Ești cel mai fericit când creezi ceva nou și interesant și crezi că cel mai bun mod de a trăi este urmând visurile tale cele mai nebune. Îți place să vezi oameni deghizați și să te deghizezi. Nu ratezi nicio ocazie să te costumezi! îți place cosplay-ul - cu cât mai elaborat, mai bine. De asemenea, ești adeptul exprimării prin modă: fie că ești o prințesă sau îți plac hamurile, vrei să știe cine ești prin ceea ce porți.

Fairycore

Dacă îți place Fairycore, probabil ești fan al tuturor lucrurilor magice - trăiești pentru acele ținute pufoase sau cu volane și te simți ca o prințesă Disney în viața reală. Îți place să porți fuste diafane și rochii care par a fi făcute din nori - și sunt! Îți plac culorile pastelate, deoarece îți amintesc de florile de primăvară care înfloresc în baldachinul pădurii deasupra cărării pe care pășești..

Personalitate și Autoevaluare
Rezultatul tău la Test Estetică TikTok este:

Pentru a vedea ce punctaje au obținut alte persoane la acest test, urmărește arealme Română.

Fă testul din nou