Testul Personalității Pozitive (Testul Calităților)

Testul Calităților

Testul Personalității Sociale Pozitive a fost dezvoltat de echipa Arealme. Acest test colectează și analizează calitățile tale la locul de muncă, la școală și în viața socială și descrie rezultatele prin intermediul a șase dimensiuni ale personalității relativ independente, astfel încât să ajute la înțelegerea punctelor forte ale persionalității tale.

Vrei să știi ce trăsături de personalitate pozitive ai și ce avantaje îți pot aduce? Integritate, curaj, responsabilitate, autodisciplină... Răspunde sincer la întrebări, iar Testul Personalității Sociale Pozitive îți va da răspunsul! Nu mai aștepta, fă-l și tu!

Ce este Testul Personalității Sociale Pozitive?

Testul Personalității Sociale Pozitive are 42 de întrebări care să ne ajute să descoperim trăsăturile pozitive ale personalității tale. Mai jos vei găsi o listă de trăsături pe care o poți citi. Pe baza răspunsurilor tale, împreună cu graficul radar, vom putea reconstitui calitățile tale

Pot folosi Testul Personalității Sociale Pozitive în numele altora?

Bineînțeles, poți răspunde la întrebări din perspectiva altcuiva. Dacă nu știi bine ce să răspunzi, va trebui să fii subiectiv. Cu cât ghicești mai mult, cu atât mai scăzută este acuratețea și credibilitatea rezultatelor. În plus, așa-zisul comportament pe care îl testezi provine doar din ceea ce știi despre această persoană, așa că nu va reflecta realitatea. Poate fi o modalitate distractivă de a vedea percepția pe care o aveți despre ceilalți.Poți chiar lăsa pe altcineva să îl facă în numele tău. Poți să testezi cât de bine cunoști pe cineva sau te cunoaște. Bineînțeles, dacă nu faci testul chiar tu, orice răspuns ghicit de altcineva nu va fi exact. Dar este un exercițiu distractiv de făcut cu prietenii sau familia. Vedeți cât de bine vă cunosc ei și cât de bine îi cunoașteți voi, făcând din acest test o experiență de împărtășire distractivă!

Descrieri detaliate ale trăsăturilor pozitive

Integritate

„Un om virtuos trebuie să fie curajos, iar un om integru nu este niciodată timid." Integritatea și virtutea merg mână în mână. Dacă dai dovadă de integritate, ești o carte deschisă și onestă și un suflet de încredere. Ești onest dar ai tact, iar ceilalți te iubesc pentru asta. Le câștigi respectul cu sinceritatea ta blândă. Ești onest și nu ai nimic de ascuns, ești demn, încrezător și hotărât.Ai grijă de liniștea ta sufletească și dai liniște celorlalți, îți respecți promisiunile și îi ajuți. Inima ta este plină de lumină și putere, iar prin integritatea ta, strălucești

Optimism

Te trezești în fiecare zi cu o speranță nestăvilită. Ai încredere în univers și îți păstrezi credința. Ai un mod foarte deschis de a vedea lucrurile și asta te ajută mult, vezi eșecul ca pe o lecție. Ai încredere că totul va fi bine și mergi de bunăvoie înainte, predându-te încrederii și crezând în tine. Ești invidiat de cei care nu pot vedea jumătatea plină a paharului așa cum o faci tu și reușești cu ușurință.

Afecțiune

Iubirea și compasiunea sunt stăpâne pe inima și mintea ta. Te ghidezi după ambele în mod egal. Poți alege să iubești în loc să urăști, fericirea în locul tristeții, pozitivitatea în locul negativității. Aste te împlinește și poți vedea binele în toate. Iubești profund și adevărat. Ai o pasiune profundă pentru fericire și compasiune și știi că aceasta învinge tristețea și răutatea. Iubești oamenii pentru ceea ce sunt și acest lucru îți este returnat. Emani iubire autentică și o atragi din abundență.

Responsabilitate

Ai grijă, îți asumi responsabilitatea și acțiunile, iar acestea acțiuni spun mai multe decât cuvintele. Te dedici sarcinilor tale pentru că sunt ale tale, ești atent la detalii și critic. Ești stăpân pe tine, ești responsabil de cunoștințele și abilitățile tale. Ai încredere în instinctul tău și îți asumi responsabilitatea, fără teamă, atunci când alții s-ar putea să se retragă sau să fie de acord fără să țină cont de ceea ce cred ei cu adevărat. Tu nu o faci. Știi că merită riscul, ți-ai asumat riscuri înainte și, indiferent dacă a dat roade sau nu, ți-ai asumat ce al tău și ai supraviețuit.

Curaj

Ești un suflet curajos, trăiești și respiri îndrăzneală. Greutățile nu fac decât să îți scoată focul la iveală. Protecția ta feroce pentru ceilalți este o calitate admirabilă, pe care nu oricine are norocul să o posede. Curajul este combustibilul care te împinge spre obiectivele și visele tale și reușești pentru că îți asumi provocările fără teamă. Ești un suflet curajos, îndrăzneț și neînfricat, ai lumea la degetul mic.

Autodisciplină

Continui să lupți, aproape ai ajuns, ești atât de aproape de obiectivul tău și aproape că îl poți atinge. Te gândești să renunți, dar ești hotărât, autodisciplinat și pregătit. Continui până când îți atingi obiectivul. Greutățile și tentațiile tot apar pe parcurs, dar știi ce ai de făcut, ai muncit pentru asta și nimic nu te va opri. Știi că ești capabil să-ți creezi destinul, crezi cu adevărat în tine, iar hotărârea și proactivitatea înseamnă că obiectivele tale sunt ca și realizate

Personalitate și AutoevaluareCarierăPersonalitate
Ai obținut [%TOTAL%] la Testul Personalității Pozitive. Iată scorurile pe categorii:

Pentru a vedea ce punctaje au obținut alte persoane la acest test, urmărește arealme Română.

Fă testul din nou