Gillar jag honom?

Ta denna frågeport för att ta reda på om du gillar honom.

Vi har alla gillat någon och det är en konstig känsla som är bäst beskrivet som "fjärilar i magen!" Är du kär i en speciell person och är osäker om du skall gå för det eller inte?

Ta detta provet och svara på frågorna så ärligt som möjligt! Genom det, får du reda på om du skall säga att du gillar den personen eller inte!

Notis: Detta fungerar bara på verkliga personer som du känner på riktigt, inte kändisar!

RelationerKärlekPersonlighetRelationer
Din nivå på dina känslor för honom är:
utvärderar...

Igen
Är du redo för dina resultat? Du gillar verkligen honom! Jag är faktiskt förvånad att du behövde ta detta provet! Det kanske är dags att funderar på om "gillar han mig", för att se om ni är en match. Lycka till!
Du har en klar bild på vad som är din typ, och han passar in i dina beskrvningar.Han tycker om dig väldigt mycket vilket gör att du tänker på honom hela tiden. Jag hoppas verkligen att ni kan bli kära i varandra och få ett lyckligt slut. Lycka Till!
Din relation med honom är inte tillräckigt starkt för att bli intima. Ibland kan du inte sluta tänka på hur du känner för honom. Så...Vill du ta steget frammåt? Får ditt hjärta en liten funderare efter detta provet?
Ni har precis träffats så ni har inte fått en chans att lära känna varandra. Du kanske tänker på honom lite då och då, speciellt när du pratar om någon som du gillar. Du har ingen stark känsla att börja en relation med honom än.
Du har absolut inga känslor för honom. Jag funderar på om du valde honom för provet. Oavsett, tänk på detta resultatet och leta efter någon som får dina fjärilar i magen att börja dansa. Du skulle inte vilja kasta bort tid på honom. Lycka Till!
Ditt livs kärlek
Perfekta typen
Förälskelse
Bara en förälskelse
Romantisk likgiltighet