Gillar han mig?

Vi har alla blivigt förblindade av någon i våra liv åtminstone en gång och varit förvirrade över om känslorna har varit ömsesidig. Och det gör ont mera att gå runt och vänta på vad som kunde hända mellan er två än att ta och samla ihop modet och bara gå för det. Nu tänker du förmodligen att det inte är det bästa att ta ett online quiz för att se om han också får fjärilar i magen när hav ser dig men varför inte prova och se vad som händer?

Va försiktig: Detta fungerar bara för folk som du känner på riktigt, så ta inte detta för någon kändis som du gillar. Svara på frågorna så ärligt som möjligt!

KulKärlekRelationer
Nivån på hans känslor för dig är:
utvärderar...

Igen

Redo för ditt resultat? Han är ifaktiskt intresserad av dig! För att gå rakt på saken, Jag va förvånad över att du behövde ta detta provet. Hans känslor för dig är väldigt uppenbara att nästan alla andra har tagit notis om att ni två har känslor för varandra. Gå bara och säg vad du känner för honom, jag slår vad om att han väntar på dig!

Du är definitivt hans typ. Han har tänkt på dig hela tiden sedan ni först träffades. Så vad väntar du på? Gå bara och säg dina känslor till honom! Jag hoppas verkligen på att ni kan bli kära och ha ett lyckligt slut! Lycka till!

Din relation med honom är inte tillräckligt djup än för att berätta dina känslor. Det förklarar varför du är osäker på dina känslor. Så det kanske är bättre att tänka dig för innan du tar nästa steg.

Ni har precis träffats eller inte haft en chans att lära känna varandra bättre. Han kanske tänker på dig lite då och då, men det är ungefär bara till den längden. Om du vill börja ett förhållande med honom måste lägga manken till det och träffas oftare!

Det är aldrig roligt att höra att någon inte är intresserad av dig. Det är tyvärr så att han inte har några känslor för dig. Det är dags att gå vidare och spendera tid med någon som vet hur häftig du är som person!

Hans livs kärlek!
Perfekta typen
Förälskelse
Bara en crush
Ingen romans