Test Bisexualitate

Ce se întâmplă dacă atât un bărbat cât și o femeie îți pot face inima să bată mai tare? Aici intervine bisexualitatea! Bisexualitatea este atunci când cineva simte atracție față de mai mult de un gen - de obicei două genuri în același timp. Este important de reținut că bisexualitatea nu se referă doar la faptul de a fi atras atât de bărbați, cât și de femei; ea cuprinde și alte identități de gen, cum ar fi persoanele transsexuale, sau intersexuale.

Cu toții avem propriile definiții ale bisexualității și de aceea am creat acest test. Vrem să te ajutăm să îți creezi propria definiție.

Deci, fie că nu ai fost niciodată cu cineva din comunitatea LGBTQ+, fie că orientarea ta sexuală s-a schimbat de-a lungul timpului, răspunde la acest test pentru a afla dacă ești cu adevărat bisexual!

Dragoste și RelațiiBisexualitateGenLGBTQ+Sexualitate
Nivelul Tău de Bisexualitate este:
Estimează...

Fă testul din nou

Complet bisexual

Poți ieși cu persoane de orice sex sau cu persoane cu o anumită identitate de gen, care ies și cu alte persoane de același gen. Ai putea ieși cu persoane care nu se identifică deloc cu niciun gen sau care se identifică cu mai multe. Ieși cu oricine vrei, chiar dacă nu se încadrează în niciuna dintre aceste căsuțe. Este în regulă dacă nici partenerul tău nu se încadrează în niciuna dintre aceste categorii! Poate te întrebi cum îți afectează acest lucru viața sexuală. Răspunsul este: nu o afectează! Sexualitatea ta nu are nimic de-a face cu modul în care te exprimi sexual sau romantic, dacă te atrage o singură persoană sau mai multe. Este doar o etichetă de identitate - nu dictează cu ce fel de persoană îți place să faci sex! Și iată cum stă treaba: nu trebuie să fii total hetero sau total gay pentru a fi total bisexual. Trebuie doar să fii deschis la posibilitatea de a te întâlni cu persoane de orice sex care sunt, de asemenea, deschise la întâlniri cu persoane de alte sexe. Așadar, dacă ești atras în principal de femei, dar nu te-ar deranja să te întâlnești cu un bărbat din când în când - sau invers - ești total bisexual!

Explorator Bisexual

Este posibil să nu te identifici deloc ca fiind bisexual/ă, deoarece nu te consideri atras/ă de ambele sexe. S-ar putea să fii doar curios și să vrei să încerci, dar dacă ai o preferință pentru un gen în special, probabil că te identifici mai degrabă ca heterosexual sau gay/lesbiene. Unii oameni nu sunt siguri dacă sunt sau nu bisexuali deloc - s-ar putea să vrea doar să încerce și să vadă ce se întâmplă. Dacă acesta este cazul tău, nu este nevoie să te stresezi cu privire să te etichetezi ca fiind ceva de care s-ar putea să nu fii încă pe deplin sigur!

Bisexual alternativ

Termenul "bisexual alternativ" se referă la o persoană care se consideră bisexuală, dar care simte atracție romantică, sexuală sau emoțională doar față de un singur sex în același timp. Un bisexual alternant poate simți atracție față de bărbați, femei sau față de ambele genuri pe parcursul vieții. Cu toate acestea, este posibil să experimenteze atracție romantică sau sexuală doar pentru un singur gen la un moment dat - de obicei pentru perioade scurte de timp. Bisexualii alternativi sunt bisexuali care nu se consideră homosexuali sau heterosexuali, ci mai degrabă se consideră ca având o atracție fluidă sau alternantă atât față de bărbați, cât și față de femei. Bisexualii alternativi pot fi greu de observat atunci când îi întâlnești pentru prima dată, deoarece sexualitatea lor pare atât de fluidă. Pot fi atrași de bărbați sau de femei în momente diferite din viața lor și, de obicei, vor simți atracție pentru un singur sex la un moment dat, pentru perioade scurte de timp. Uneori, aceste atracții se suprapun, dar de cele mai multe ori nu se întâmplă simultan pentru o persoană bisexuală alternativ.

Bisexual emoțional

Bisexualii emoționali sunt persoane care au relații emoționale intime atât cu bărbați, cât și cu femei, dar care au relații sexuale doar cu unii dintre aceștia. Acest lucru poate fi derutant, pentru că pare că le au pe toate - cunosc mai multe persoane la nivel emoțional, dar nu fac sex cu ele. Dar bisexualitatea emoțională este foarte reală și este important să înțelegi ce înseamnă ea pentru tine și partenerul tău. Bisexualii emoționali au o preferință pentru un sex sau altul, ca și persoanele heterosexuale și homosexuale. De fapt, multe persoane care se identifică drept heterosexuale sau gay au, de asemenea, un anumit grad de atracție față de alte genuri - deci dacă crezi că ai putea fi un bisexual emoțional, nu te speria! Cu siguranță nu ești singur!

Probabil hetero sau gay

Ești o ființă umană, o persoană care este atrasă de alți oameni și meriți să fii tratată cu respect și demnitate. Poate că ți s-a spus că ești „bisexual/ă", din cauză că ești atras/ă de unele persoane și nu de altele, dar nu asta înseamnă să fii bisexual. Bisexualitatea înseamnă să simți atracție pentru persoane de toate genurile - inclusiv bărbați și femei - și este o identitate care este adesea interpretată greșit ca incapacitatea de a decide ce gen îți place. Este în regulă dacă ideea de a te ieși atât cu bărbați, cât și cu femei te face să te simți inconfortabil sau confuz - este absolut normal! Dar te rog să nu lași pe nimeni să te preseze să te identifici cu altceva decât ceea TU simți. Orientarea ta sexuală este a ta, nu a altor persoane.

Complet Bisexual
Explorator Bisexual
Bisexual Alternativ
Bisexual Emoțional
Probabil hetero sau gay