Test Limbajul Iubirii

Fă testul și vezi cum te simți cel mai iubit!

Testul Limbajul Iubirii este un test psihologic care le permite oamenilor să își cunoască mai bine nevoile. Acest test are în total 30 de întrebări concepute pentru a analiza reacțiile tale la situațiile zilnice și stările oamenilor. Rezultatele sunt împărțite în șase dimensiuni: acțiuni practice, cuvinte de afirmare/laudă, cadouri, sprijin emoțional, intimitate și lumea în doi.

Ce vrei de la dragoste? Cum poți simți că ești iubit profund? Fă testul limbajului iubirii! Când faci acest test, trebuie doar să citești întrebările și să dai cel mai autentic și sincer răspuns. Încearcă-l și tu!

Ce este “Testul Limbajului Iubirii”?

Testul Limbajului Iubirii constă în 30 de întrebări. Odată completate, vei vedea rezultatele sub forma unui grafic radar. Acolo sunt plasate așteptările și opiniile participanților în ceea ce privește dragostea, și o descriere a fiecărei nevoi. Atunci când faci testul nostru privind limbajul iubirii, după ce răspunzi la fiecare întrebare, vei vedea date statistice anonime. Actualizăm datele în mod regulat pentru a te ajuta să înțelegi cum răspunde majoritatea la aceste întrebări.

Pot face „Testul Limbajului Iubirii” în numele altcuiva?

Desigur, poți răspunde la fiecare întrebare din perspectiva altcuiva. Cu toate astea, dacă nu ești sigur de răspunsul persoanei la o întrebare, va trebui să presupui. Acest lucru reduce acuratețea și credibilitatea rezultatului.

Descrierile Nevoilor

Acțiuni

Faptele te fac să te simți mai iubit decât cuvintele deșarte și promisiunile care pot fi false. Ești puternic, gândești independent și ai curajul și voința de a nu depinde de alții.

Mai mult, îți dai seama dacă persoana cu care intri în contact este sau nu sinceră.

Pentru tine, dragostea nu este o binecuvântare, ci este cireașa de pe tort. Prin urmare, ai cea mai mare nevoie de ajutorul practic, eficient și sincer al partenerului.

Cuvinte de afirmare

Puterea limbajului este cea mai ignorată, dar profundă formă de iubire. Încurajările celorlalți îți pot da încredere și motivație. Pentru a fi la înălțimea aprecierii și iubirii, dar și pentru propria demnitate, te străduiești și adesea realizările tale îi surprind pe ceilalți.

În dragoste, aprecierea și laudele partenerului îți pot îmbunătăți starea de spirit și îți pot da determinarea de care ai nevoie pentru a face față viitorului cu partenerul alături.

Cadouri

În dragoste, te preocupă sinceritatea celuilalt, iar cadourile sunt o dovadă concretă.

Poate că nu vrei ceva scump, ci apreciezi semnificația din spatele cadoului - intenția și cât de mult te prețuiește. Ai nevoie de mici surprize romantice și de bun gust care să îți înveselească viața, ele îți vor da putere în celelalte arii ale vieții.

Sprijin Emoțional

Ai grijă de toată lumea ca un super erou. Nu arăți niciodată că ești obosit sau că suferi și faci mereu tot posibilul să-i protejezi și ajuți pe cei dragi.

În același timp, aștepți cu nerăbdare pe cineva care să fie sprijinul tău, care să te înțeleagă cu adevărat, să țină la tine și să te susțină. Acest sprijin emoțional din partea partenerului joacă un rol esențial în cuma bordezi eșecurile.

Intimitate

„Dorința" este unul dintre cele mai primitive emoții, mai ales dacă este vorba de persoana ta preferată.

Nu poți accepta o persoană rece și rațională. Te aștepți ca partenerul tău să fie cald, fericit și să-și arate emoțiile. Crezi în afecțiunea pasională atunci când doi oameni se îndrăgostesc și îți dorești pe cineva care să te sărute și care să vrea să fie în prezența ta intim cât mai mult posibil.

Lumea în Doi

„Lumea în doi" nu înseamnă doar doi oameni care împart o cameră, ci doi oameni care se admiră unul pe celălalt.

Ei bucură să petreacă timp singuri, dar sunt entuziasmați atunci când planifică viitorul împreună sau cultivă interese comune. O astfel de lume în doi sporește emoțiile pozitive și poate face viața mai distractivă.

Te poți bucura de dulceața iubirii fără să te pierzi pe tine. Ambele persoane din relație ar trebui să creadă că „în doi” înseamnă mai mult decât doi indivizi.

Dragoste și RelațiiDragosteRelații
Ai obținut [%TOTAL%] la Testul Limbajului Iubirii. Detalii mai jos:

Pentru a vedea ce punctaje au obținut alte persoane la acest test, urmărește arealme Română.

Fă testul din nou