Den Positive Personlighetstesten

Den Sosiale Positive Personlighetstesten er en psykologisk test utviklet av Arealme-teamet. Denne testen samler og analyser attraktive kvaliteter i jobb, studie og sosialliv. Den beskriver resultatene gjennom seks relativt selvstendige personlighetsdimensjoner for å hjelpe deg å forstå dine bestemte karakteristiske styrker.

Vil du vite hvilket attraktivt karaktertrekk du har, og hvilke fordeler dine positive trekk kan gi deg? Integritet, mot, ansvar, selvdisiplin... Svar i følge de ekte tankene dine, den aktuelle situasjonen i livet ditt, og den sosiale personlighetstesten vil gi deg svaret! Hva venter du på, kom og prøv den ut!

Hva er den Positive personlighetstesten?

Den positive personlighetstesten har 42 spørsmål for deg for å hjelpe oss med å oppdage dine positive personlighetstrekk. Vi har en liste over egenskaper nedenfor som du kan lese. Fra svarene dine vil vi sammen med vårt unike radardiagram, kunne sette sammen din positive personlighet.

Kan jeg bruke den Positive personlighetstesten til å evaluere andre?

Selvfølgelig kan du svare på hvert spørsmål slik du tror testpersonen ville oppført seg. Hvis svaret ditt på et spesifikt spørsmål er usikkert, må du kanskje gjøre en subjektiv gjetning. Jo flere ganger du må gjette, jo lavere blir nøyaktigheten og troverdigheten. I tillegg kommer den såkalte atferden du tester kun fra det du vet om denne personen, så det kan hende den bare er nøyaktig til en viss grad.

Det kan være en interessant måte for deg å se din oppfatning av andre. De vil kanskje til og med gjøre en for deg. Dere kan dele resultatene deres med hverandre og se hvor godt hver av dere gjorde det. Selvfølgelig, med mindre du tar testen selv, vil ikke alle svar som er gjettet av noen andre alltid være nøyaktige. Men det er en morsom øvelse å gjøre med venner eller familie. Se hvor godt de kjenner deg og hvor godt du kjenner dem, noe som gjør denne testen til en morsom delingsopplevelse!

Detaljert forklaring av hvert positivt personlighetstrekk

Integritet

"En mann med dyd må være modig, og en mann med integritet er aldri engstelig." Integritet og dyd kommer hånd i hånd. Hvis du viser integritet, er du en ærlig åpen bok og en pålitelig snill sjel. Du er taktfull med ærligheten din og de som elsker deg, elsker deg for det. Du høster respekt med din milde åpenhet. Du er ærlig og har ingenting å skjule, verdig, selvsikker og bestemt. Hold deg selv til et høyt nivå av ansvarlighet gjennom din åpenhet. Du gir deg selv sjelefred og fred til andre, du holder løfter og hjelper andre. Hjertet ditt er fullt av lys og styrke, og gjennom din integritet skinner du.

Optimisme

Du våkner hver dag med et uhemmet håp for fremtiden. Du er trygg på hva universet kommer til å gi deg og du beholder troen. Du har en veldig åpen måte å se ting på og dette tjener deg godt, du kan feile og se at det er en leksjon. Du gjør det bedre for deg selv ved å gi drivkraften din over til optimisme. Du vet at det kommer til å gå bra, og du går villig fremover, overgir deg til tillit og tror på deg selv. Du blir misunnet av de som ikke kan se glasset halvfullt slik du gjør, og du lykkes med letthet.

Kjærlighet

Kjærlighet og medfølelse tar tak i ditt hjerte og sinn. Du leder åpent med dem begge. Du kan velge kjærlighet fremfor hat, lykke fremfor tristhet, positivt fremfor negativt. Du blir drevet av dette og ser det gode i alle ting. Du elsker hardt og du elsker oppriktig. Du har en dyp hengivenhet for lykke og medfølelse og vet at den overvinner tristhet og hjerteløshet. Du kunne aldri vært hjerteløs. Du elsker mennesker for den de er, og dette blir returnert til deg. Du utstråler ekte kjærlighet og tiltrekker deg dette tilbake til deg selv i overflod.

Ansvar

Du tar vare på, tar ansvar for og eierskap for handlingene dine, og disse handlingene sier mer enn ord. Du dedikerer deg til oppgavene dine fordi de er dine, du er forsiktig og kritisk. Du er din egen mester, men du er ansvarlig for denne kunnskapen og dine evner. Du stoler på magefølelsen din, og du tar ansvar, fryktløst, der andre kan krype bort eller bli enige uansett hva de mener. Det gjør du ikke. Du vet at det er verdt risikoen, du har tatt risiko før, og om det har lønnet seg eller ikke, har du tatt ansvar og overlevd.

Mot

Du er en modig sjel, mot lever og puster i deg. Du har motet i deg og motgangene dine bringer ilden ut. Din voldsomme beskyttelse uten frykt er en beundringsverdig egenskap, som ikke alle er så heldige å ha. Du bruker mot som drivstoff for å presse deg mot dine mål og drømmer, og du lykkes fordi du tar utfordringene dine fryktløst. Du er en modig og fryktløs sjel, og verden ligger ved fingerspissene.

Selvdisiplin

Du fortsetter å presse og presse, du er nesten der, du er så nær målet ditt og du kan nesten se det. Du tenker på å gi opp, men du er bestemt, selvdisiplinert og klar. Du fortsetter til du når målet ditt. Motgang og fristelser blir med deg underveis, men du vet hva du skal gjøre, du har jobbet for dette og ingenting vil stoppe deg. Du vet at du er i stand til å forme skjebnen din, du tror virkelig på deg selv, din besluttsomhet og proaktivitet betyr at målene dine er godt innenfor rekkevidde.

Personlighet og SelvKarrierePersonlighet
Din totale poengsum på den positive personlighetstesten er [%TOTAL%]. Poengsummene for hver kategori er som følger:

Prøv på nytt