Odd One Out

Bare 1% Kan Mestre Denne Utfordringen / Statistiske Ytelsesrapporter Tilgjengelige Nå!

Velkommen til Odd One Out, et spill designet under veiledning av profesjonelle esports-trenere for å grundig teste din oppmerksomhet på detaljer på en morsom og engasjerende måte! Oppdraget ditt er enkelt: identifisere det eneste elementet i rutenettet som ikke matcher de andre. Etter hvert som du går videre, vil rutenettene utvide seg, forskjellene vil bli mer subtile, og du kan til og med støte på rutenett der de matchende elementene selv kommer i flere typer - et ekstra lag med kompleksitet. Med 62 nivåer fra lett til vanskelig, er det alltid en ny utfordring som venter på deg.

Etter å ha spilt spillet, vil du motta en detaljert rapport om din prestasjon. Dette er ikke et spill av sjanse - bare de med skarpe observasjonsevner vil seire. Faktisk klarer bare 1% av alle spillere å mestre denne testen på under tre minutter! Er du klar for utfordringen? La oss gå!

High Score Records

Notater:

  1. Rekordene lagres lokalt på din egen datamaskin. Vi lagrer ingen av dine data.
  2. Vi ser etter høye poengsummer. Vennligst kontakt oss med din Youtube-videolink på admin@arealme.com hvis du har filmet dine fantastiske spill. Vi er glade for å dele videoen din etter å ha sett på den :)
RangNavnTotal Tid (s)DatoVerste Runde (ms)Beste Runde (ms)Gj.sn. reaksjon (ms)Sammenlign i Diagram
1------
2------
3------
4------
5------
6------
7------
8------
9------
10------

Odd One Out Verdensrekorder

🏆 76.912s av Rain “FastMix3000” R - Video - 30. apr 2024

SpillUtfordringMenneskelige metrikkerObservasjonFartstest
Din Odd One Out Poengsum:
Evaluerer...

Statistikk

Nøyaktighet

Per Runde

Prøv på nytt