1 til 50

Hvor Raskt Kan Du Klikke Fra ÉN til FEMTI?

1 til 50 er en klassisk utfordring på stasjonære eller mobile enheter for å teste din "reaksjonstid", "hånd-øye-koordinasjon" og "musklikk eller trykk ferdigheter". Bare 1% av folk kan mestre testen på 20 sekunder! For å bli en stor pro-gamer, må du fullføre utfordringen på minst 30 sekunder. Vennligst ikke kast bort tiden din på å bli en pro-gamer hvis du ikke kan gjøre det bedre enn 50 sekunder.

Etter utfordringen kan du se dine detaljerte statistikker for hvert klikk/trykk. Du kan også sammenligne dine topp 10 rekorder med din siste utfordring etter hvert klikkintervall! Vi har også lagt til en kul piano-toneffekt til denne utfordringen. La oss gå!

🎵 Slå på Tonetips

High Score Records

Notater:

  1. Rekordene lagres lokalt på din egen datamaskin. Vi lagrer ingen av dine data.
  2. Vi ser etter høye poengsummer. Vennligst kontakt oss med din Youtube-videolink på admin@arealme.com hvis du har filmet dine fantastiske spill. Vi er glade for å dele videoen din etter å ha sett på den :)
RangNavn1-50 Tid (s)DatoVerste Reaksjon / Intervall (ms)Beste Reaksjon / Intervall (ms)Gj.sn. reaksjon (ms)Sammenlign i Diagram
1------
2------
3------
4------
5------
6------
7------
8------
9------
10------

Gjeldende Verdensrekord av 🇰🇷 유의

Sjekk ut den oppdaterte 1-50 Verdensrekorden satt av 유의 fra 🇰🇷 Sør-Korea. Han har også laget en veiledning om hvordan man oppnår høy poengsum i spillet. Selv om veiledningen er på koreansk, kan du enkelt følge med ved å bruke YouTubes innebygde autotranslate-funksjon for undertekster. Nyt!

Tidligere Verdensrekordvideoer

  • Video av 🇺🇦 Kilyandra
SpillUtfordringHånd-øye koordinasjonMenneskelige metrikkerMusFartstest
Din 1 til 50 resultat:
Evaluerer...

Din reaksjonstid (ms) for hvert klikk/trykk:

Prøv på nytt