Musteläiskätesti

Musteläiskätesti koostuu 10 kortista joissa on musteläiskiä. Jokaisessa kortissa on erilaisia värejä ja muotoja. Testissä kysytään minkä assosiaation tai mielikuvan jokainen kortti herättää. Testin lopussa psykologit luokittelee ja tulkitsee vastaukset jotta voidaan analysoida psykologisia piirteitä testin tekijän persoonallisuudesta.

Arealme tiimi on suunnitellut kymmenen originaalia mustekorttia. Me analysoimme neljää eri persoonallisuuspiirrettä vastaustesi perusteella. Tässä testissä saat lisää tietoa tämänhetkisestä mielentilastasi ja tavastasi ajatella, samoin kuin kuka julkisuuden henkilö on samankaltaisin sinun vastauksiisi nähden. Kokeillaan!

Ohjeet musteläiskätestiin

Jos et ole vielä tehnyt testiä, lue seuraavat ohjeet kun olet tehnyt testin:

Missä tuloksesi sijaitsee kertoo nykyisestä mielentilastasi. Yksityiskohdat alempana:

Ylempi oikea kulma: Olet älykäs ja optimistinen, mukautuvainen ja sinulla on vahvat tunteet. Sinulla on tarkat elämäntavoitteet ja periaatteet, jotka vaativat sielultasi eheyttä. Olet avoin oppimaan uusia taitoja ja olet melko innovatiivinen. Sinun nykyinen mielentilasi on kohtuullinen rento. Sinulla on aitoja odotuksia tulevaisuudellesi ja kestät haasteita vaikka mitä tulisi.
Ylempi vasen kulma: Olet ystävällinen ja luonnostasi optimistinen, viehättävä ja vakuuttava, sinulla on myös vahva elämänilo. Olet hyvin tarkkaavainen, etkä vain muista muiden elämästä yksityiskohtia, vaan tunnistat hyvin heidän tunteitaan. Sinun tämänhetkinen mielentilasi on terve ja positiivinen. Tämä jatkuva "yritys ja harjoittelu" lähestyminen antaa sinulle enemmän kontrollia elämääsi.
Alempi vasen kulma: Olet realistinen ja sinulla on rakkaus tutkimusta kohtaan. Olet uskollinen ja pidät suuressa arvossa sitoutumista. Sinulla on tapana täyttää tehtäväsi ja velvollisuutesi täydellisesti. Sinulla on tällä hetkellä paljon mentaalista stressiä. Kun koet ahdistusta tai turhautumista, olet tottunut kestämään sen yksin. Tämä liittyy myös kestävään luonteeseesi, joka on ollut ominaisuutesi jo lapsuudessa. Et koskaan halua vaivata muita.
Alempi oikea kulma: Pidät positiivisuutta ja originaliteettia korkeassa arvossa. Katsot aina tulevaisuuteen ja sinulla on halu tehdä pitkän ajan suunnitelmia. Sinulla on kyky löytää uusia tapoja tehdä asioita, ja etsit uusia polkuja ajatuksillesi ja teoillesi. Kuitenkin, tällä hetkellä, olet suuren mentaalisen stressin alla: Sinulla on tapana päätyä syvästi mukaan asioiden huonoimpiin puoliin. Lisäksi, sinulle on tällä hetkellä vaikeaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.
Keskiosa vasen puoli: Keskityt faktoihin, suhteisiin ja lopputuloksiin. Uskot todistettuun ja asioihin joita voi koskea. Olet vastuullinen ja maanläheinen. Olet luotettava niin työssä kuin yksityiselämässä.
Keskiosa oikea puoli: Olet välittävä elämässäsi. Olet herkkä ja hellä luonteeltasi. Olet aina valmis auttamaan muita ratkaisemaan ongelmia. Tajuat muiden sanojen piilotetut merkitykset eikä sinua helposti petetä. Samaan aikaan sinulla on syvä idea joka muiden on vaikea ymmärtää. Näytät muiden silmissä mystiseltä.
Keskiosa ylempi puolikas: Tällä hetkellä olet päättäväinen, positiivisuus ja varma. Uskallat kohdata itsesi ja myös tuntemattoman edessäsi. Kestät pettymyksiä ja käännät vastoinkäymiset voimaksi jatkaaksesi eteenpäin purjehtimista elämän aallokossa.
Keskiosa alempi puolikas: Olet melko epäterveessä mielentilassa, jossa ulkoiset paineet ja itsesi epäileminen ovat saaneet aikaan kriisin etkä kykene luottamaan muihin etkä itseesi. Olet päätynyt itsesi kieltämisen tilaan. Tämä saa sinut vaikuttamaan sulkeutuneelta ja ihmisryhmässä ulkopuoliselta.
Keskipiste: Olet tasapainoinen ja stavbiili. Tämä on nollapiste koordinaatistossa ja "kohtaamispaikka" monille tunteille. Tässä hetkessä tasapainotat todellisuutta ja ideoita, tunteita ja intuitiota. Mutta samaan aikaan, sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota negatiivisiin tunteisiisi.
Persoonallisuus ja minäkuvaMielenterveysPersoonallisuus
Sinun tuloksesi Musteläiskätestissä on:

Uudestaan