Hörsel prov online

Hur gammal är din hörsel?

Detta är ett hörsel prov. Det kommer att visa hur gammla dina öron är och hur långt du kan höra. Genomsnittet för en människa är 20Hz - 20.000 Hz.

Om du har hörlurar på dig var snäll och ställ in till en lägre nivå. Vi föreslår att du provar några gånger innan du tycker att det är ett bra resultat - För att undvika att skadda hörseln sätt volymen på en tillräckligt låg nivå.

*Varning: Om du tar detta provet för första gången sänk volymen. Du kan ta provet hur ånga gånger du vill. Se bara till så att ljudet inte gör ont i öronen.

Vad är den normala längden på frekvens?

Normalt sätt kan människor hör från 20Hz till 22000Hz — men det blir sämmre med åldern.

Hörsel frekvens för ålder

Enligt formulären:
  • ålder ≈ 110 - frekvens / 200
  • frekvens ≈ 200 * (110 -ålder)
En enkel ålder/frekvens lista
ÅlderDen högsta hörbara frekvensen (Hz)
9-2417200 - 20200
25-4413200 - 17200
45-649200 - 13200
65+< 9000

Kan man lite på detta hörsel provet?

Ja om du är på en gammal apparat. Detta är varför:

Olikt många andra hörsel prov eller videor(till exempel “echalk hörsel prov”), vi spelar inte bara några MP3 filer eller videor. Vi har skapat detta hörsel provet med väldigt mycket arbets kraft. Ljudet som du hör är genererat med program av en specifik teknologi (Elektronisk Oscilator) från moderna ljud komponenter i verkligheten. Om din hårdvara funkar med denna teknologin kommer det att vara en exakt frekvens. Enlikt våran forskning, funkar detta provet på de flesta datorer, laptops, smartphones och tablets Hursomhelst, om du letar efter medisinskt råd, var snäll och gå till ett sjukhus och förlita dig aldrig på något online prov.

Vi uppdaterar denna sidan ofta så om du är intresserad av detta hörsel provet, kan du book märka det.

FärdighetstestFärdighetstesterHjärnaUtmaningHälsaHörselTidsuppfattning
utvärderar...

Igen