Høre Test Online

Hvor gammel er din hørelse?

Dette er en høre test. Den vil fortælle dig hvor gammel din hørelse er og afsløre hvilken frekvens du kan høre. Gennemsnittet for mennesker ligger omkring 20Hz - 20,000Hz.

Hvis du bruger et headset, så indstil volumen til et minimum. Vi anbefaler, at du prøver testen et par gange før du er tilfreds med resultatet. Vær sikker på at lydniveauet er på et ordentligt niveai for at undgå at skade dine øre.

*Advarsel: Hvis du tager denne test for første gang, så skru ned for lydniveauet. Du må tage testen så mange gange, som du har lyst til. Bare vær sikker på, at du ikke får ondt i ørerne af lyden.

Hvad er en normal hørelse?

Mennesker kan generelt høre frekvensen: 20Hz til 22000Hz — Dette bliver dog midnre, jo ældre du bliver.

Hørelse inddelt i alder

Ifølge formlen:
  • alder ≈ 110 - frekvens/ 200
  • frekvens ≈ 200 * (110 - alder)
En simpel alder/frekvens oversigt:
AlderHøjeste frekvens(Hz)
9-2417200 - 20200
25-4413200 - 17200
45-649200 - 13200
65+< 9000

Er denne høre test pålidelig?

Ja, hvis du ikke benytter en gammel computer. Dette er grunden:

Ulig mange andre høre tests eller videoer (f.eks. “echalk høre test”), så afspiller vi ikke bare en MP3 fil eller video. Vi har designet og udviklet denne test, så godt vi kunne. Lyden du hører er automatisk programmeret og lavet af en speciel teknologi (Electronic oscillator), som kommer fra høreapparater. Dette betyder, at høre frekvensen kommer fra en professionel kilde (hvis dit hardware understøtter dette). Ifølge vores undersøgelse, så virker denne test bedst på moderne computere, mobiler og tablets. Hvis du dog leder efter professionel rådgivning, så opsøg et hospital - stol aldrig udelukkende på et testresultat fra en online test.

Vi opdaterer denne side regelmæssigt, så hvis du er interesseret i høre tests, så er du velkommen til at lave et bogmærke til siden.

EvnetestEvnetestsHjerneUdfordringSundhedHørelseTidsopfattelse
Udregner...

Prøv igen