Liker han meg (tilbake)?

På visse punkter i livene våre har vi alle vært forelsket i noen, og det har gjort oss gale å prøve å finne ut om følelsen er gjensidig eller ikke. Det gjør mer vondt å lure på hva som kan skje mellom enn å bare samle motet og gå for det. Nå tror du sikkert at en nettquiz ikke er den beste måten å finne ut om han har sommerfugler i magen når han ser på deg, men hvem vet? Hvorfor ikke prøve?

Vær forsiktig: Denne testen fungerer bare på folk du kjenner i det virkelige liv, så ikke ta den for kjendisforelskelsene dine! Svar på spørsmålene så ærlig som mulig!

MoroKjærlighetRelasjoner
Nivået av følelsene hans for deg er:
Evaluerer...

Prøv på nytt

Er du klar for resultatet? Han er faktisk forelsket i deg! For å være ærlig er jeg overrasket over at du følte du måtte ta denne testen! Følelsene hans for deg er så åpenbare at nesten alle har lagt merke til at dere to er forelsket i hverandre. Så bare snakk til han og fortell han om følelsene dine! Jeg kan vedde på at han venter!

Du kvalifiserer deg definitivt som hans ideelle type. Han har tenkt på deg hele tiden siden dere har kjent hverandre. Så hvorfor gidde å vente? Bare gå ut og fortell han følelsene dine! Jeg håper virkelig dere blir forelsket og får en lykkelig slutt. Lykke til!

Forholdet ditt og båndet ditt med han er ennå ikke sterkt nok til at du kan bre følelsene dine ut for han. Det forklarer hvorfor du er usikker på hvordan han føler om deg. Så...kanskje det er bedre å tømme tankene dine før du tar neste steg.

Dere har nettopp møtt hverandre eller så har dere ikke hatt sjansen til å bli bedre kjent med hverandre. Han tenker kanskje på deg av og til, men det er bare det. Hvis du ønsker å starte et forhold med han bør du først legge mer innsats i forholdet ditt.

Det er aldri lett å høre at noen ikke liker deg. Avvisning gjør vondt. Jeg beklager å si at denne fyren ikke har noen følelser for deg. Det er på tide å gå videre og bruke tiden din på noen som forstår hvor fantastisk du er.

Kjærligheten i hans liv
Den perfekte matchen
Forelskelse
Bare en lett forelskelse
Håpløs romantiker