Liker jeg han?

Ta denne quizen for å finne ut om du er forelsket i han

Vi har alle hatt en blomstrende følelse i magen som best kan beskrives som “sommerfugler i magen”! Føler du deg opphengt i en bestemt person og usikker på om du skal fortsette forelskelsen eller gi opp?

Ta denne testen og svar på spørsmålene så ærlig som mulig! Hvis du gjør det, får du svar på om du skal fortsette eller avslutte din romantiske forelskelse!

Merk: Denne testen fungerer kun på personer du kjenner i det virkelige liv, så ikke ta testen for kjendisforelskelsene dine!

ForholdKjærlighetPersonlighetRelasjoner
Nivået av følelsene dine for han er:
Evaluerer...

Prøv på nytt
Klar for resultatet? Det er definitivt at du liker han! Jeg er faktisk overrasket over at du følte at du måtte ta denne testen! Kanskje det er på tide å begynne å lure på: «liker han meg tilbake»? bare for å se om dere er skapt for hverandre. Lykke til!
Du har et veldig klart bilde av idealtypen din og han ser ut til å passe inn i de fleste beskrivelsene dine. Han har en sterk tiltrekning til deg som får deg til å tenke på ham hele tiden. Jeg håper virkelig dere kan bli forelsket og få en lykkelig slutt. Lykke til!
Forholdet og båndet deres er ikke sterkt nok til at du kan bli intim med han. Det er tider du ikke kan la være å spørre deg selv hva du føler for han. Så...Vil du ta et skritt fremover? Sier hjertet ditt deg noe etter denne testen?
Dere har nettopp møttes og har ikke hatt sjansen til å bli bedre kjent med hverandre. Du tenker kanskje på han innimellom, spesielt når du snakker om noen du synes godt om. Du har ikke noen sterk trang etter å være i et forhold med han enda.
Du har definitivt ikke noe gående for han. Jeg lurer på hvorfor du valgte han for denne testen. Uansett, ha dette resultatet i bakhodet og se etter noen vil få sommerfuglene i magen din til å krible. Du vil ikke kaste bort tiden din på han. Lykke til!
Din livs kjærlighet
Den perfekte typen
Forelskelse
Bare en viss interesse
Romantisk likegyldighet