Vindt hij mij (ook) leuk?

Op bepaalde momenten in ons leven zijn we allemaal verliefd of verliefd op iemand geweest en het heeft ons gek gemaakt of het gevoel wederzijds was of niet. En het doet meer pijn om je af te vragen wat er tussen jullie twee zou kunnen gebeuren dan om gewoon de moed te verzamelen en ervoor te gaan. Nu denk je misschien dat een online quiz niet de beste manier is om te zien of hij vlinders in zijn buik heeft als hij je ziet, maar waarom zou je het niet proberen?

Wees voorzichtig: deze test werkt alleen voor mensen die je in het echte leven kent, dus doe het niet voor je beroemdheden! Beantwoord de vragen ook zo waarheidsgetrouw mogelijk!

PlezierLiefdeRelaties
Het niveau van zijn gevoel voor jou is:
Berekenen...

Nog een keer

Klaar voor jou resultaat? Hij is echt in je! Om eerlijk te zijn, het verbaast me dat je zelfs het gevoel had dat je deze test moest doen! Zijn gevoel voor jou is zo duidelijk dat bijna iedereen al heeft gemerkt dat jullie verliefd op elkaar zijn. Dus benader hem gewoon en vertel hem over je gevoelens! Ik wed dat hij wacht!

Je kwalificeert je zeker als zijn ideale type. Hij heeft de hele tijd aan je gedacht sinds je elkaar kent. Dus waarom zou je wachten? Ga gewoon naar buiten en belijd je gevoelens! Ik hoop echt dat jullie verliefd worden en een gelukkig einde hebben. Veel succes!

Je relatie en band met hem is nog niet sterk genoeg om je gevoelens naar hem uit te spuien. Dat verklaart waarom je niet zeker weet hoe hij over jou denkt. Dus...Misschien is het beter om je gedachten op een rijtje te zetten voordat je de volgende stap zet.

Jullie hebben elkaar net ontmoet of hebben nog niet de kans gehad om elkaar beter te leren kennen. Hij zal misschien af en toe aan je denken, maar dat is het dan ook. Als je toch een relatie met hem wilt beginnen, moet je in het begin meer energie in je relatie steken.

Het is nooit gemakkelijk om te horen dat iemand je niet mag. Afwijzing doet pijn. Het spijt me te moeten zeggen dat deze man gewoon geen gevoelens voor je heeft. Het is tijd om verder te gaan en je tijd te besteden aan iemand die herkent hoe geweldig je bent.

Liefde van zijn leven
Perfecte type
Uitzinningheid
Enkel een scharrel
Hopeloze romantiek