Ben Jij Top Of Bottom Quiz

In Boys' Love (BL) romans spelen twee hoofdpersonen meestal verschillende rollen: top en bottom. Geleidelijk aan wordt naar top verwezen als de sterkere helft en naar bottom de zwakkere helft in een relatie. En in de Japanse cultuur wordt seme gebruikt om top aan te duiden en uke om bottom aan te duiden.

Wil je weten of je een seme, een uke of geen van beiden bent? Kom en doe deze ontspannende quiz. Aan de hand van twaalf vragen wordt een oordeel geveld over je seme-uke constitutie. Misschien schuilt er wel een adorable-uke hart onder je domineering-seme masker. En misschien wacht er wel een grote verrassing op je in het eindresultaat! Plechtige verklaring: deze quiz kan worden gedaan door mensen van alle geslachten en leeftijden, van zowel homoseksualiteit als heteroseksualiteit, voor zowel vriendschap als liefde, en zowel op de Aarde als op Mars.

Plechtige verklaring: deze quiz kan worden gedaan voor mensen van alle geslachten en leeftijden, van zowel homoseksualiteit als heteroseksualiteit, voor zowel vriendschap als liefde, en zowel op Aarde als op Mars.

RelatiesLGBTQ+LiefdeRelatiesSeksSeksuele OriëntatieSeksualiteitTop 30
Uw verhouding van top naar bottom is:

Om te zien hoe andere mensen scoorden op deze test, volg onze facebook pagina

Nog een keer