Onko hän yhtä ihastunut minuun kuin minä häneen?

Jossain elämämme vaiheessa meillä on ollut ihastuksia tai rakastumisia ihmiseen, jonka tunteista emme ole varmoja, ja se tuntuu kamalalta. Ja eniten ahdistaa miettiä, mitä teidän kahden välillä voisi olla jos uskaltaisitte vain puhua toisillenne ja heittäytyä suhteeseen. Sinusta ehkä tuntuu, että nettitesti ei ole välttämättä luotettavin keino selvittää onko hänellä lämpimiä tunteita sinua kohtaan, mutta miksi et kokeilisi?

Ole tarkkana: Tämä testi toimii vain ihmisiin, jotka tiedät oikeassa elämässä, eli älä tee sitä julkkisihastuksen takia! Lisäksi yritä vastata kysymyksiin niin totuudenmukaisesti kuin mahdollista!

Suhteet
Ihastuksesi tuntee näin voimakkaita tunteita sinua kohtaan:
Arvioidaan...

Uudestaan

Oletko valmis kuulemaan tulokset? Ihastuksesi tykkää sinusta! Oikeastaan, olen hieman ihmeissäni että koit tarvetta tehdä tämän testin! Hänen tunteensa sinua kohtaan ovat niin selkeät, että melkein kaikki muut ovat jo tajunneet asian! Eli mene ja kerro hänelle tunteistasi! Uskon että hän odottaa sitä!

Olet selkeästi hänen tyyppiään. Hän on miettinyt sinua koko sen ajan kun olette tunteneet toisenne. Miksi siis odottelisit? Mene ja tunnusta tunteesi! Toivon todella että te rakastutte ja saatte onnellisen lopun. Onnea matkaan!

Sinun suhteesi häneen ei ole vielä riittävän vahva, että sinun kannattaisi kertoa hänelle tunteistasi. Tämä selittää miksi et ole varma hänen tunteistaan. Eli ehkä sinun kannattaisi ensin varmistua omista tunteistasi ennen kuin pyydät ihastustasi ulos.

Olette joko juuri tavanneet, tai teillä ei ole ollut mahdollisuutta tutustua toisiinne hyvin. Ihastuksesi saattaa välillä miettiä sinua, mutta siinä se. Jos haluat aloittaa hänen kanssaan suhteen, sinun kannattaisi nähdä vaivaa tunteaksesi hänet paremmin ensin.

Ei ole koskaan helppoa kuulla, ettei joku tykkää sinusta. Sattuu tulla torjutuksi. Joudun valitettavasti kertomaan sinulle, mutta ihastuksellasi ei ole mitään tunteita sinua kohtaan. On aika jatkaa eteenpäin ja käyttää aikasi johonkuhun joka näkee kuinka mahtava olet.

Hänen elämänsä rakkaus
Täydellinen tyyppi
Voimakas ihastus
Ihan vain ihastus
Toivoton romantikko