Rakastaa, ei rakastaa

Testaa oletko ihastunut

Me kaikki olemme olleet ihastuneita jossain vaiheessa elämäämme. Ihastumisen tietää parhaiten "perhosia vatsassa" -tunteesta. Tunnetko olevasi kiinnostunut jostain henkilöstä, mutta et ole varma pitäisikö sinun tehdä asialle jotain vai luovuttaa?

Tee tämä testi vastaamalla kysymyksiin mahdollisimman todenmukaisesti! Tällä tavoin sinulle selviä mitä sinun tulisi tehdä hänen suhteen.

Huomio! Tämä testi toimii vain, jos ihastuksen kohteena on henkilö, jonka tunnet henkilökohtaisesti - eli tässä ei lasketa julkkisihastuksia! ;)

Suhteet
Sain rakkaustestin tulokseksi:
Arvioidaan...

Uudestaan
Oletko valmiina tulokseesi? Sinä tykkäät hänestä! Olen itseasiassa aika yllättynyt, että halusit tehdä tämän testin! Ehkä seuraava asia mitä sinun tulisi miettiä on, että tykkääkö hän sinusta - ehkäpä teidät on luotu toisillenne! Tsemppiä!
Sinulla on selkeä kuva siitä, minkälainen on ideaalihenkilö sinulle - ja tämä henkilö näyttää osuvan tähän kuvailuun. Hänessä on vetovoimaa, joka saa sinut miettimään häntä kaiken aikaa. Toivon todella paljon, että rakastutte toisiinne ja saatte onnellisen lopun. Tsemppiä!
Vaikuttaa siltä, että suhteenne ei ole tarpeeksi vahva voidaksesi harkita parisuhdetta hänen kanssaan. Taitaa olla, että joudut välillä miettimään tykkäätkö hänestä oikeasti vai et? Joten... Haluatko ottaa askeleen parisuhteen suuntaan! Mitä sydämesi sanoo?
Olette vasta tavanneet tai ette ole päässeet kunnolla tutustumaan toisiinne. Saatat miettiä häntä välillä, varsinkin jos keskustelun aiheena on henkilöt, joihin olette kiintyneet. Et ole täysin mukana ajatuksesta, jossa olette loppuelämän yhdessä.
Et ole kiinnostunut hänestä lainkaan. En ymmärrä miksi edes teet tämän testin. Siitä huolimatta, pidä mielessä testin tulos ja etsi henkilö, jonka takia perhoset lentelee vatsassasi. Silloin ei kannata odotella! Tsemppiä!
Elämäsi rakkaus
Täydellinen!
Hullaantunut
Pelkkä ihastus
Vain kaverimielessä