Seksualitetstest / Seksuell orienteringstest

Seksualitet er ikke så svart og hvitt som vi ble lært til å tro. Seksualitet er utrolig komplisert, og det er derfor denne testen fokuserer på å plassere deg på et spekter for å gjøre ting enklere. Det er kanskje ikke 100 % nøyaktig, men det er bedre enn å prøve å bli plassert i enkeltkategorier. Gi det et forsøk!

Med denne testen kan du finne ut hvor du ligger på spekteret av heterofile, homofile, alloseksuelle og aseksuelle. Hvis du er forvirret, eller bare nysgjerrig - hvorfor ikke bare prøve det ut?

Hva betyr begrepene i resultatdiagrammet vårt?

BegrepMening
HomoseksuellHomoseksuell betyr at personen er seksuelt/romantisk tiltrukket av samme kjønn.
HeteroseksuellHeteroseksuell betyr at personen er seksuelt/romantisk tiltrukket av det motsatte kjønn.
AlloseksuellAlloseksuell betyr at personen liker sex og føler seksuell tiltrekning.
AseksuellAseksuell betyr at personen ikke er interessert i sex og ikke føler seksuell tiltrekning.

Er tester for seksuell legning på nett nøyaktige?

Ingen seksuell legningstest på nettet er 100 % pålitelig og nøyaktig i alle situasjoner. Vi har derimot snakket med mange brukere fra våre homofile og lesbisk-relaterte tester, og vi er sikre på at resultatene våre har en viss referanseverdi.

Seksualitetsorientering er ikke bare for moro skyld eller for å være kul/annerledes enn klassekameratene dine eller på sosiale medier. Det er et veldig alvorlig tema, og å forstå det er et skritt i riktig retning for å gjøre verden til et mer inkluderende sted.

Resultatreferansetabell for seksualitetsorienteringstesten

Merk: Hvis du ikke har fullført testen ennå, vennligst les følgende instruksjoner etter å ha tatt testen.

Kvadranten resultatet er plassert i forklarer din nåværende seksuelle legning. Detaljene er nedenfor:

Øvre-høyre hjørne: Du er som flertallet av befolkningen. Du tiltrekkes av det motsatte kjønn, og opplever seksuell tiltrekning. Jo lenger opp du befinner deg, jo nærmere er du å oppleve den standard "seksuelle tiltrekningen" som de fleste andre gjør.
Øvre-venstre hjørne: Du er tiltrukket av det samme kjønnet som deg selv, og opplever seksuell tiltrekning. Jo lenger opp du befinner deg, jo nærmere er du å oppleve den standard "seksuelle tiltrekningen" som de fleste andre gjør.
Nedre-venstre hjørne: Du er tiltrukket av de av samme kjønn som deg selv, men ikke helt på den måten en alloseksuell er. Jo lenger ned du befinner deg, jo mindre opplever du seksuell tiltrekning, og kan til og med bli frastøtt av ideen. Et rent romantisk forhold som er langt mer tiltalende enn et seksuelt.
Nedre-høyre hjørne: Du er tiltrukket av de av det motsatte kjønn som deg selv, men ikke helt på den måten en alloseksuell er. Jo lenger ned du befinner deg, jo mindre opplever du seksuell tiltrekning, og kan til og med bli frastøtt av ideen. Et rent romantisk forhold er langt mer tiltalende enn et seksuelt forhold for deg.
Midt-venstre side: Du er tiltrukket av de av samme kjønn som deg selv. Men tiltrekningen av sex og i hvilken grad du opplever seksuell tiltrekning er ikke fullt så lik en alloseksuell. Tankene dine lener seg mer mot den nøytrale siden av ting, og du føler deg verken begeistret eller frastøtt av ideen.
Midt-høyre side: Du er tiltrukket av de av det motsatte kjønn som deg selv. Men tiltrekningen av sex og i hvilken grad du opplever seksuell tiltrekning er ikke fullt så lik en alloseksuell. Tankene dine lener seg mer mot den nøytrale siden av ting, og du føler deg verken begeistret eller frastøtt av ideen.
Middle-Upper Side: Du føler seksuell tiltrekning, men har ingen preferanser med hensyn til kjønnet til partneren din. Hvis du ønsket å finne en bedre etikett for legningen din, ville panseksuell eller bifil være den mest nøyaktige. Jo nærmere sentrum, jo ​​mindre seksuell tiltrekning føler du.
Middle-Lower Side: Du føler lite seksuell tiltrekning, og heller mer mot rent romantiske eller platoniske forhold enn noe annet. Kjønn spiller ingen rolle for deg, men etiketten som mest sannsynlig appellerer til deg er panromantisk eller biromantisk.
Midt: Du har ingen sterke følelser for eller mot sex, og kan eksistere i et forhold med eller uten sex. Du har heller ingen preferanse for kjønn. Du er kanskje bare ikke interessert i forhold, eller så er du kanskje bare mer fleksibel enn de fleste.
LivsstilLGBTQ+Seksuell orienteringSeksualitet
Dine Seksuell orienteringstest-resultater er:

Prøv på nytt