1/?

Τεστ Γενικών Γνώσεων Δημοτικού

98% των ενηλίκων ΑΠΕΤΥΧΑΝ

Συγκεντρώσαμε καθημερινά τεστ από δημοτικά σχολεία σε 10 χώρες για να δημιουργήσουμε αυτό το κουίζ.Αφού το δοκιμάσαμε με ένα μικρό δείγμα ενηλίκων συμμετέχοντων, μόνο το 2% της ομάδας απάντησε όλες τις ερωτήσεις σωστά.

Σε παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσεις το Google και να μην ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους σου ενώ κάνεις αυτό το κουίζ! Καλή επιτυχία!

Το επίπεδο σου στο τεστ δημοτικού είναι

Για να δεις την βαθμολογία άλλων ατόμων σε αυτό το τεστ, παρακαλώ ακολούθησε το fb.com/arealme.

Άλλη μία φορά
Τεστ Ψυχοδιανοητικής ΗλικίαςΠοιο Είναι το Κυρίαρχο Ημισφαίριο Σου;Τεστ Νοημοσύνης IQ 2014Τι καριέρα πρέπει να ακολουθήσεις;Είσαι ο άρχοντας των χρωμάτων;Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης EQ του ΓκόλεμανΠότε θα πεθάνω;Online Τεστ στην Αγγλική ΓραμματικήΠοιο είναι το επίπεδο σου στα Αγγλικά;Τεστ Πρόσφατης ΜνήμηςΠοιο είναι το APM σου? (Τεστ Ταχύτητας Κινήσεων Ανά Λεπτό)Το Τεστ Συμβατότητας ΟνομάτωνΤεστ Ταχύτητας ΚλικΤεστ IQ 2019Τεστ ΥγείαςΤριγωνικό Τεστ IQ(Έκδοση 2016)Επαγγελματικό Ραντάρ Τεστ Προσωπικότητας(Τεστ 16 Προσωπικοτήτων)Τεστ Τάσης Για Σαδομαζοχισμό2015 Τεστ IQΤο 30% των ανδρών κάνουν λάθος σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ. Πώς θα τα πας εσύ στο Κουίζ Γνώσεων Λουλουδιών;