1/?

Ποιο είναι το APM σου?

Τεστ Ταχύτητας Κινήσεων Ανά Λεπτό

Οι κινήσεις ανά λεπτό, εν συντομία APM, είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, συγκεκριμένα σε στρατηγικά και πολεμικά παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο, ο οποίος αναφέρεται στον συνολικό αριθμό των κινήσεων που ένας παίκτης μπορεί να κάνει μέσα σε ένα λεπτό. Ορισμένοι επαγγελματίες παίκτες έχουν ένα σχετικά υψηλό APM όπως 300 και παραπάνω!

Θα εξετάσουμε το APM σου με ένα απλό παιχνίδι: Κάνε κλικ στους αριθμούς που βλέπεις σε φθίνουσα σειρά (από το 50 έως το 1). Μην ανησυχείς, Πάρε τον χρόνο σου ώστε να παρατηρήσεις και να προετοιμαστείς. Ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει από την στιγμή που θα κάνεις κλικ στον αριθμό για πρώτη φορά.

Επόμενο
Το APM σου είναι:

Για να δεις την βαθμολογία άλλων ατόμων σε αυτό το τεστ, παρακαλώ ακολούθησε το fb.com/arealme.

Μοιράσου στο Facebook
Άλλη μία φορά
Τεστ Ψυχοδιανοητικής ΗλικίαςΠοιο Είναι το Κυρίαρχο Ημισφαίριο Σου;Τεστ Νοημοσύνης IQ 2014Τι καριέρα πρέπει να ακολουθήσεις;Είσαι ο άρχοντας των χρωμάτων;Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης EQ του ΓκόλεμανΤεστ Γενικών Γνώσεων Δημοτικού (98% των ενηλίκων ΑΠΕΤΥΧΑΝ)Πότε θα πεθάνω;Online Τεστ στην Αγγλική ΓραμματικήΠοιο είναι το επίπεδο σου στα Αγγλικά;Τεστ Πρόσφατης ΜνήμηςΤο Τεστ Συμβατότητας ΟνομάτωνΤεστ Ταχύτητας ΚλικΤεστ IQ 2019Τεστ ΥγείαςΤριγωνικό Τεστ IQ(Έκδοση 2016)Επαγγελματικό Ραντάρ Τεστ Προσωπικότητας(Τεστ 16 Προσωπικοτήτων)Τεστ Τάσης Για Σαδομαζοχισμό2015 Τεστ IQΤο 30% των ανδρών κάνουν λάθος σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ. Πώς θα τα πας εσύ στο Κουίζ Γνώσεων Λουλουδιών;