Lain Dari Yang Lain

Hanya 1% Berjaya Melepasi Cabaran Ini / Laporan Statistik Prestasi Boleh Didapati Sekarang!

Selamat Datang ke Lain Dari Yang Lain, sebuah permainan yang direka bentuk dibawah bimbingan jurulatih e-sukan profesional untuk menguji ketelitian anda terhadap butiran dalam cara yang menyeronokkan dan menggembirakan! Misi anda mudah: kenal pasti satu item dalam grid yang tidak sepadan dengan yang lain. Seiring kemajuan anda, grid akan berkembang, perbezaannya juga akan lebih halus, dan anda mungkin bertemu dengan grid di mana item yang sepadan itu sendiri datang dalam berbilang jenis—selapisan tambahan terhadap kerumitannya. Dengan 62 tahap bermula dari mudah hingga susah, akan sentiasa ada cabaran baru menanti anda.

Selepas bermain permainan ini, anda akan menerima laporan terperinci berkaitan prestasi anda. Ini bukan permainan melibatkan nasib—hanya mereka yang memiliki kemahiran pemerhatian yang teliti akan muncul sebagai pemenang. Malah, hanya 1% daripada semua pemain berjaya untuk cemerlang dalam ujian ini dalam masa di bawah tiga minit! Adakah anda bersedia untuk menyahut cabaran? Jom!

Rekod Skor Tertinggi

KedudukanNamaJum. Masa (s)TarikhPusingan Terburuk (ms)Pusingan Terbaik (ms)Purata reaksi (ms)Bandingan dlm. Carta
1------
2------
3------
4------
5------
6------
7------
8------
9------
10------

Perhatian:

  1. Semua rekod disimpan secara tempatan dalam komputer anda sendiri. Kami tidak menyimpan sebarang data anda.
  2. Kami mencari rekod markah tertinggi. Sila hantarkan pautan video Youtube anda kepada kami di admin@arealme.com jika anda rakam permainan hebat anda. Kami dengan gembiranya akan kongsikan video anda selepas memeriksanya :)
PermainanCabaranMetrik manusiaPemerhatianUjian kepantasan
Skor Lain Dari Yang Lain Anda:
sedang dinilai...

Statistik

Ketepatan

Ikut Pusingan

Lagi