1/?

Τεστ IQ 2019

Αυτό το τεστ αποτελείται από 16 ερωτήσεις που θα αξιολογήσουν το IQ σου σύμφωνα με λογική, γραφήματα, μαθηματικά, χωρική ανάλυση και γνώση, κτλ. Για ακριβή αποτελέσματα, παρακαλούμε να το συμπληρώσεις μόνος σου και να μην ζητήσεις βοήθεια από άλλους ή να χρησιμοποιήσεις μηχανές αναζήτησης.

Δημιουργούμε ένα νέο τεστ IQ κάθε χρόνο από το 2014. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τεστ IQ του παρελθόντος, αυτό το τεστ IQ αποτελείται από πρωτότυπες ερωτήσεις που έχουμε δημιουργήσει. Το 2019, προσθέσαμε δύο νέους τύπους ερωτήσεων: Διάλεξε πολλαπλές απαντήσεις και διάλεξε απαντήσεις στην επιθυμητή σειρά. Ελπίζουμε πως εσύ και οι φίλοι σου θα απολαύσετε το τεστ.

Επόμενο
Η βαθμολογία σου στο Τεστ IQ 2019 είναι:

Για να δεις την βαθμολογία άλλων ατόμων σε αυτό το τεστ, παρακαλώ ακολούθησε το fb.com/arealme.

Μοιράσου στο Facebook
Άλλη μία φορά
Τεστ Ψυχοδιανοητικής ΗλικίαςΠοιο Είναι το Κυρίαρχο Ημισφαίριο Σου;Τεστ Νοημοσύνης IQ 2014Τι καριέρα πρέπει να ακολουθήσεις;Είσαι ο άρχοντας των χρωμάτων;Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης EQ του ΓκόλεμανΤεστ Γενικών Γνώσεων Δημοτικού (98% των ενηλίκων ΑΠΕΤΥΧΑΝ)Πότε θα πεθάνω;Online Τεστ στην Αγγλική ΓραμματικήΠοιο είναι το επίπεδο σου στα Αγγλικά;Τεστ Πρόσφατης ΜνήμηςΠοιο είναι το APM σου? (Τεστ Ταχύτητας Κινήσεων Ανά Λεπτό)Το Τεστ Συμβατότητας ΟνομάτωνΤεστ Ταχύτητας ΚλικΤεστ ΥγείαςΤριγωνικό Τεστ IQ(Έκδοση 2016)Επαγγελματικό Ραντάρ Τεστ Προσωπικότητας(Τεστ 16 Προσωπικοτήτων)Τεστ Τάσης Για Σαδομαζοχισμό2015 Τεστ IQΤο 30% των ανδρών κάνουν λάθος σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ. Πώς θα τα πας εσύ στο Κουίζ Γνώσεων Λουλουδιών;