1/?

Τεστ Πρόσφατης Μνήμης

Αυτό το τεστ έχει σχεδιαστεί απο ειδικούς σε νοητικές ασκήσεις και αποκατάσταση. Μπορεί να αναγνωρίσει το επίπεδο της πρόσφατης μνήμης σου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άσκηση αποκατάστασης μνήμης.

Κανόνας: Κάθε φορά που βλέπεις μία ομάδα αριθμών, κάνε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί σε αντίστροφη σειρά. Για παράδειγμα, εάν εμφανιστεί 1 2 3 4, κάνε κλικ στο: 4 3 2 1.

Προσοχή: Οι αριθμοί σε αυτό το τεστ εμφανίζονται τυχαία.Εάν δεν γνωρίζεις τους κανόνες στην αρχή, μπορείς να επαναλάβεις το τεστ αρκετές φορές. Αυτό ΔΕΝ επηρεάζει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων.

Επόμενο
Το αποτέλεσμα του Τεστ Πρόσφατης Μνήμης είναι:

Για να δεις την βαθμολογία άλλων ατόμων σε αυτό το τεστ, παρακαλώ ακολούθησε το fb.com/arealme.

Μοιράσου στο Facebook
Άλλη μία φορά
Τεστ Ψυχοδιανοητικής ΗλικίαςΠοιο Είναι το Κυρίαρχο Ημισφαίριο Σου;Τεστ Νοημοσύνης IQ 2014Τι καριέρα πρέπει να ακολουθήσεις;Είσαι ο άρχοντας των χρωμάτων;Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης EQ του ΓκόλεμανΤεστ Γενικών Γνώσεων Δημοτικού (98% των ενηλίκων ΑΠΕΤΥΧΑΝ)Πότε θα πεθάνω;Online Τεστ στην Αγγλική ΓραμματικήΠοιο είναι το επίπεδο σου στα Αγγλικά;Ποιο είναι το APM σου? (Τεστ Ταχύτητας Κινήσεων Ανά Λεπτό)Το Τεστ Συμβατότητας ΟνομάτωνΤεστ Ταχύτητας ΚλικΤεστ IQ 2019Τεστ ΥγείαςΤριγωνικό Τεστ IQ(Έκδοση 2016)Επαγγελματικό Ραντάρ Τεστ Προσωπικότητας(Τεστ 16 Προσωπικοτήτων)Τεστ Τάσης Για Σαδομαζοχισμό2015 Τεστ IQΤο 30% των ανδρών κάνουν λάθος σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ. Πώς θα τα πας εσύ στο Κουίζ Γνώσεων Λουλουδιών;