Kan han også lide mig?

På visse tidspunkter i vores liv har vi alle været forelsket, og det har drevet os til vanvid, uanset om følelsen var gensidig eller ej. Og det gør mere ondt at spekulere på, hvad der kunne være sket mellem jer to end blot at samle modet til at gå efter det. Nu tror du måske, at en online test ikke er den bedste måde at fortælle, om han får sommerfugle i maven, når han ser dig, men hvorfor ikke give det et skud?

Vær forsigtig: Denne test virker kun for personer, som du kender i det virkelige liv. Tag den ikke for dine kendis forelskelser! Husk også at svare på spørgsmålene så sandfærdigt som muligt.

SjovKærlighedRelationer
Niveauet af hans følelser for dig er:
Udregner...

Prøv igen

Klar til resultatet? Han er vild med dig! Helt ærligt, så er jeg overrasket over, at du overhovedet følte, at du behøvede at tage denne test! Hans følelser for dig er så tydelige og alle omkring jer må vide at I er forelsket. Gå du bare hen til ham og fortæl hvordan du føler. Jeg vil vædde med, at han venter på dig!

Du er helt sikkert hans type! Han har tænkt på dig siden i lærte hinanden at kende. Så hvorfor blive ved med at vente? Gå ud og fortæl jeres følelser. Jeg håber virkelig, at i bliver forelsket og lever lykkeligt. Held og lykke!

Dit forhold og bånd til ham er ikke stærkt nok til, at du skal fortælle ham om dine følelser. Det forklarer hvorfor du er usikker på hans følelser for dig. Så måske er det bedre at få styr på følelserne inden du tager næste skridt

I har lige mødt hinanden eller har ikke haft chancen for at lære hinanden bedre at kende. Han tænker måske på dig af og til, men det er bare det. Hvis du ønsker at starte et forhold med ham, bør du først lægge flere kræfter forholdet.

Det er aldrig nemt at høre, at nogen ikke er vild med dig. Afvisning gør ondt. Jeg er ked af at sige, at denne fyr bare ikke har nogen følelser for dig. Det er tid til at komme videre og bruge din tid på en person, der erkender, hvor fantastisk du er.

Hans livs kærlighed
Perfekt type
Forelskelse
Bare et crush
Håbløs romantiker