Da li mi se on sviđa?

Uradi ovaj kviz i otkrij da li si zaljubljena u njega

Svi smo bili mnogo zaljubljeni u nekoga u nekom trenutku našeg života. I taj osećaj se najbolje opisuje kao 'leptirici u stomaku'! Da li možda osećaš da si zavisna od nekoga i nesigurna da li bi trebalo da pratiš tu zanesenost ili da odustaneš?

Uđi na ovaj test i odgovori na pitanja najiskrenije što možeš! Ukoliko to uradiš, saznaćeš da li bi trebalo da pratiš svoju zaljubljenost ili ne!

Pažnja: Ovaj test je samo za ljude koje poznaješ iz životu, javne ličnosti se ne računaju!

OdnosiRelationshipsLove
Nivo tvojih emocija prema njemu je:
Procenjivanje...

Pokušaj opet
Spremna za rezultat? On ti se definitivno sviđa! Zapravo, iznenađeni smo potrebom da uopšte radiš ovaj test! Možda je vreme da se zapitaš "da li mu se ja sviđam", čisto da vidiš da li ste stvoreni jedno za drugo. Srećno!
Ti imaš veoma jasnu sliku idealnog tipa, i čini se da on ispunjava većinu tvojih kriterijuma. On svakako ima neverovatnu energiju koja čini da misliš o njemu po ceo dan. Stvarno se nadam da ćete biti zaljubljeni jedno u drugo i da će sve imati srećan završetak! Srećno!
Tvoj odnos i povezanost sa njim nije dovoljno velika kako biste postali intimni. Ponekad je najbolje da se preispitaš kako se zaista osećaš povodom njega. Tako da... Želiš li napraviti prvi korak? Da li ti srce ipak nešto govori nakon ovog testa?
Vi ljudi kao da ste se tek upoznali ili možda prosto niste imali prilike da upoznate jedno drugog malo bolje. Misliš na njega povremeno, pogotovo kada pričas o njemu i tome koliko ti se dopada. Ipak, ti nemaš neku jaku potrebu da budeš u vezi sa njim još uvek.
Definitivno nemaš emocije prema njemu. Pitam se zašto si baš njega odabrala za ovaj test. Kako god, sačuvaj ovaj rezultat u glavi, i potraži nekoga ko će ti probuditi leptirice u stomaku. Ne želis da trošiš vreme na ovog lika! Srećno!
Ljubav tvog života
Savršen tip
Zanesenost
Samo simpatija
Romantična ravnodušnost