1/?

Da li mi se svidja? - Uradi ovaj kviz i otkrij da li si zaljubljena u njega

Svi smo bili mnogo zaljubljeni u nekoga u nekom momentu u zivotu. I taj osecaj se najbolje opisuje kao 'leptirici u stomaku'! Da li mozda osecas da si zavisna od nekoga i nesigurna da li bi trebalo da pratis tu zanesenost ili odustanes?

Udji na ovaj test i odgovori na pitanja najiskrenije sto mozes! Ukoliko tako uradis, saznaces da li bi trebalo da pratis svoju zaljubljenost ili ne!

Paznja: Ovaj test radi samo za ljude koje poznajes u svom zivotu, javne licnosti se ne racunaju!

Nivo tvojih emocija prema njemu je:

Da biste videli rezultate drugih ljudi, molimo zapratite nas na Fejsbuk stranici.

Pokušaj opet
Spremna za rezultat? On ti se definitivno svidja! Zapravo, iznenadjena sam potrebom da uopste uradis ovaj test! Mozda je vreme da se zapitas "da li mu se ja svidjam", cisto da vidis da li ste stvoreni jedno za drugo. Srecno!
Ti imas veoma jasnu sliku idealnog tipa, i cini se da on ispunjava vecinu tvojih kriterijuma. On svakako ima neverovatnu energiju koja cini da mislis o njemu ceo dan. Stvarno se nadam da cete biti zaljubljeni jedno u drugo i da ce sve imati srecan zavrsetak! Srecno!
Tvoj odnos i povezanost sa njim nije jaka dovoljno kako bi postali intimni. Ponekad je najbolje da se preispitas kako se osecas zaista oko njega. Tako da... Da li zelis da iskoracis? Da li ti srce ipak nesto govoro nakon ovog testa?
Vi ljudi kao da ste se tek upoznali ili mozda prosto niste imali prilike da upoznate jedno drugog bolje. Mislis na njega povremeno, pogotovu kada pricas o njemu kako mislis da ti se dopada. Ipak, ti nemas neku jaku potrebu da budes u vezi sa njim jos uvek.
Definitivno nemas emocije za njega. Pitam se zasto si bas njega odabrala za ovaj test. Kako god, sacuvaj ovaj rezultat na umu, i potrazi nekoga ko ce ti probuditi leptirice u stomaku. Ne zelis da trosis vreme na ovog lika! Srecno!
Ljubav tvog zivota
Savrsen tip
Zanesenost
Samo simpatija
Romanticna ravnodusnost