Seksuaalisen suuntautumisen testi

Seksuaalisuus ei ole niin kiveen hakattu asia kuin meille on opetettu. Seksuaalisuus on todella monimutkainen, tämän takia tämä testi keskittyy asettamaan sinut seksuaalisuuden spektrille helpottaaksemme asioita. Tämä testi ei välttämättä ole 100% tarkka, mutta se on parempi kuin yrittää tulla asetetuksi yhteen kategoriaan. Kokeile vain!

Tällä testillä voit selvittää mihin sijoitut seksuaalisuuden spektrillä, oletko homo- vai heteroseksuaali ja allo- vai aseksuaali. Jos olet utelias tai jopa hämmentynyt asiasta, miksi et kokeilisi?

Mitä termit tuloksissamme tarkoittavat?

TermiMerkitys
HomoseksuaaliHomoseksuaali tarkoitta ihmistä, joka on seksuaalisesti/romanttisesti suuntautunut samaan sukupuoleen.
HeteroseksuaaliHeteroseksuaali tarkoittaa ihmistä, joka on seksuaalisesti/romanttisesti suuntautunut vastakkaiseen sukupuoleen.
AlloseksuaaliAlloseksuaali tarkoittaa ihmistä joka nauttii seksistä ja kokee seksuaalista vetoa.
AseksuaaliAseksuaali tarkoittaa ihmistä joka ei ole kiinnostunut seksistä, eikä koe seksuaalista vetoa.

Ovatko netin seksuaalisen suuntautumisen testit tarkkoja?

Mikään seksuaalisen suuntautumisen testi netissä ei ole 100% luotettava ja tarkka kaikissa tilanteissa. Kuitenkin, olemme keskustelleet useiden käyttäjiemme kanssa lesbo- ja homoaiheisten testiemme sisällöistä ja olemme varmoja että testeillämme on jonkin verran vertailukelpoista tietoa.

Seksuaalinen suuntauminen ei ole vain leikin asia, eikä vain ollaksesi cool tai hauska asia jota esitellä luokkakaverien edessä tai sosiaalisessa mediassa. Se on vakava asia, ja sen ymmärtäminen on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan matkallamme tehdäksemme maailmasta hyväksyvämmän paikan.

Tulosten vertailutaulukko Seksuaalisen suhtautumisen testiä varten

Huom: Jos et ole vielä tehnyt testiä, lue seuraavat ohjeet testin tekemisen jälkeen.

Se neljäsosa taulukossa johon tuloksesi osuu, selittää tämänhetkisen seksuaalisen suuntautumisesi. Yksityiskohdat alempana:

Yläoikeakulma: Olet kuin suurin osa populaatiosta. Koet vetoa vastakkaiseen sukupuoleen ja koet seksuaalista vetoa. Mitä ylempänä taulukossa olet, sitä lähempänä olet "standardia" seksuaalista suuntaumista olet.
Ylävasenkulma: Koet seksuaalista vetoa samaan sukupuoleen kuin itse olet ja koet seksuaalista halua. Mitä ylempänä taulukossa olet sitä paremmin vastaat "standardia" mielikuvaa homoseksuaalista.
Alavasenkulma: Koet vetoa samaan sukupuoleen kuin itse olet, mutta et aivan samalla tavalla kuin alloseksuaalinen kokee. Mitä alempana taulukossa olet, sitä vähemmän koet seksuaalista vetoa, ja saatat jopa kokea seksin ällöttävänä. Puhtaan romanttinen suhde kuulostaa sinusta paremmalta kuin seksuaalinen suhde.
Alempi oikea kulma:Koet vetoa eri sukupuoleen kuin itse olet, mutta et aivan samalla tavalla kuin alloseksuaalinen kokee. Mitä alempana taulukossa olet, sitä vähemmän koet seksuaalista vetoa, ja saatat jopa kokea seksin ällöttävänä. Puhtaan romanttinen suhde kuulostaa sinusta paremmalta kuin seksuaalinen suhde
Keskellä vasemmalla puolella: Koet vetoa samaan sukupuoleen kuin mitä itse olet. Tosin, seksin viehättävyys ajatuksena ja se määrä kuinka paljon seksuaalista vetoa koet, ei ole aivan sama kuin alloseksuaaleilla. Sinulla ajatukset ovat enemmän neutraaleja, et innostu seksistä mutta et myöskään pidä sitä ällöttävänä.
Keskellä oikealla puolella: Koet vetoa vastakkaiseen sukupuoleen kuin mitä itse olet. Tosin, seksin viehättävyys ajatuksena ja se määrä kuinka paljon seksuaalista vetoa koet, ei ole aivan sama kuin alloseksuaaleilla. Sinulla ajatukset ovat enemmän neutraaleja, et innostu seksistä mutta et myöskään pidä sitä ällöttävänä.
Keskellä ylemmässä puolikkaassa: Koet seksuaalista vetoa, mutta sinulla ei ole preferenssiä kumppanisi sukupuolen suhteen. Jos haluat löytää paremman termin seksuaaliselle suuntautumiselle, panseksuaali tai biseksuaali olisi lähinnä totuutta. Mitä lähempänä keskustaa olet taulukossa, sitä vähemmän seksuaalista vetoa koet.
Keskellä alemmassa puolikkaassa: Koet hieman seksuaalista vetoa, ja pidät enemmän pelkästään romanttisista tai platonisista suhteista kuin mistään muusta. Sukupuolella ei ole sinulle merkitystä, koet todennäköisemmin omaksesi termit biromanttinen tai panromanttinen.
Keskiosa: Sinulla ei ole vahvoja tunteita seksiä vastaan tai sen puolesta, ja voisit hyvin olla parisuhteessa jossa sinulla joko on tai ei ole seksielämää. Sinulla ei ole eri sukupuoliin liittyviä preferenssejä. Sinulla ei välttämättä ole kiinnostusta suhteisiin ollenkaan, tai olet vain joustavampi kuin monet muut.
ElämäntapaLGBTQ+Seksuaalinen suuntautuminenSeksuaalisuus
Sinun seksuaalisen suuntautumisesi testin tuloksesi:

Uudestaan