1/?

Τεστ Τάσης Για Σαδομαζοχισμό

Ο σαδομαζοχισμός σημαίνει να παίρνεις σεξουαλική ικανοποίηση από την άσκηση σωματικού πόνου ή εξευτελισμού είτε σε άλλο άτομο είτε στον εαυτό σου.

Η ταινία 50 Αποχρώσεις του Γκρι εκτόξευσε τον σαδομαζοχισμό σε ένα νέο επίπεδο δημοσιότητας και αποδοχής. Έχεις τάση για σαδισμό ή μαζοχισμό? Απλά απάντησε σε 15 ερωτήσεις, και θα αποκαλύψουν πόσο υποτακτικός ή κυρίαρχος είσαι πραγματικά.

Επόμενο
Αποτέλεσμα Τάσης Σαδομαζοχισμού:

Για να δεις την βαθμολογία άλλων ατόμων σε αυτό το τεστ, παρακαλώ ακολούθησε το fb.com/arealme.

Μοιράσου στο Facebook
Άλλη μία φορά
Τεστ Ψυχοδιανοητικής ΗλικίαςΠοιο Είναι το Κυρίαρχο Ημισφαίριο Σου;Τεστ Νοημοσύνης IQ 2014Τι καριέρα πρέπει να ακολουθήσεις;Είσαι ο άρχοντας των χρωμάτων;Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης EQ του ΓκόλεμανΤεστ Γενικών Γνώσεων Δημοτικού (98% των ενηλίκων ΑΠΕΤΥΧΑΝ)Πότε θα πεθάνω;Online Τεστ στην Αγγλική ΓραμματικήΠοιο είναι το επίπεδο σου στα Αγγλικά;Τεστ Πρόσφατης ΜνήμηςΠοιο είναι το APM σου? (Τεστ Ταχύτητας Κινήσεων Ανά Λεπτό)Το Τεστ Συμβατότητας ΟνομάτωνΤεστ Ταχύτητας ΚλικΤεστ IQ 2019Τεστ ΥγείαςΤριγωνικό Τεστ IQ(Έκδοση 2016)Επαγγελματικό Ραντάρ Τεστ Προσωπικότητας(Τεστ 16 Προσωπικοτήτων)2015 Τεστ IQΤο 30% των ανδρών κάνουν λάθος σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ. Πώς θα τα πας εσύ στο Κουίζ Γνώσεων Λουλουδιών;