1/?

Testul memoriei pe termen scurt

Acest test a fost elaborat de experți în testarea și reabilitarea memoriei. Testul îți poate determina nivelul memoriei pe termen scurt și poate fi folosit de asemenea pentru antrenamente de reabilitare a memoriei.

Regulă: de fiecare dată când vezi un set de numere, dă click pe butonul corespunzător în ordinea inversă în care ți-au fost prezentate. De exemplu, dacă ordinea în care au apărut este 1, 2, 3, 4, ordinea în care dai click este 4, 3, 2, 1.

Atenție: numerele din acest test sunt generate aleator. Dacă nu ai înțeles bine regulile din prima, poți repeta testul de câteva ori. Acest fapt NU afectează precizia rezultatelor.

Vezi mai mult
Rezultatul Testului memoriei pe termen scurt este:

Pentru a vedea ce punctaje au obținut alte persoane la acest test, urmărește arealme Română.

Distribuie pe Facebook
Fă testul din nou
Testul vârstei mentale (Care este vârsta ta mentală?)Test IQ 2014 (Peste 2 milioane de persoane au făcut acest test, complet gratuit. Fără bătăi de cap, primești rezultatul pe loc!)Test de personalitate - Radarul vocațional (Testul celor 16 tipuri de personalitate)Testul inteligenței emoționale - EQ (Testul lui Goleman)Testul compatibilității numelorTest IQ 2019Calculează-ți scorul de sănătateCe carieră ți se potrivește? (“Ce job mi s-ar potrivi”)În ce an te-ai născut în funcție de mentalitatea ta?Test: emisfera ta dominantăTestul tendințelor sado-masochisteCare este nivelul tău de engleză?Când voi muri?Test de cultură generală la nivel de gimnaziu (98% dintre adulți ÎL PICĂ)Cât de multe click-uri poți să dai într-o secundă?Testează-ți viteza de reacție! (test de viteză - acțiuni pe minut)Cum stai cu memoria?